… nu het nog kan! Het zal de laatste keer zijn dat Supermarkt Deen je deze mogelijkheid biedt. Wil je in aanmerking komen voor dit koopje breng dan een bod uit op www.gemeenschapsveilingwervershoof.nl/veiling.

Maar we hebben meer in de aanbieding: wat te denken van een Abraham of een Sarah op afroep, tuingereedschap, een driewieler van het merk Puky, een pond heerlijke gefileerde IJsselmeerpaling of ‘gewoon’ een lekkere slagroomtaart. Komend weekend kunnen jullie een speciale editie van onze catalogus op de deurmat verwachten met dit jaar een afgeslankt aanbod.

De catalogus is dit jaar in zijn geheel gesponsord door Paul Verschoor van Pixelhobby; hij wilde er absoluut niets voor hebben. ‘Ik draag graag mijn steentje bij’, aldus Paul. Een woord van waardering en dank is daarom ook zeker op zijn plaats; we zijn hier heel blij mee. Wil je meebieden dan willen we je vragen om je eerst te registreren via bovengenoemde site. Vul hiervoor een gebruikersnaam (of e-mailadres) en wachtwoord in. Met een registratie ga je geen enkele verplichting aan, maar het is wél noodzakelijk om mee te kunnen bieden.

Vrijdag 5 maart om 20.00 u vindt de aftrap plaats via een livestreamverbinding op Facebook vanuit Het Café. We hopen je ook te ‘ontmoeten’ op onze veilingsite. Doe je ook mee? De verenigingen zullen blij met je zijn. De tussenstand van onze geldinzamelingsactie: we zijn de € 18.000,00 gepasseerd! Helemaal geweldig!. Nog geen bijdrage overgemaakt en je wil dat alsnog doen? NL 48 RABO 0368.9046.44 t.n.v. Stichting Gemeenschapsveiling Wervershoof. Alvast bedankt.
Bestuur Gemeenschapsveiling Wervershoof