Onderdijk
Donderdag 20 juni werd er in het kader van de Zomersoos in het dorpshuis ‘de Onderdijk’ gezellig gekaart. Wel 8 tafels waren gevuld met enthousiaste kaarters. Onder het genot van een hapje en een drankje werden er diverse prijsjes gewonnen.

Zwaagdijk
Donderdag 27 juni is de schuitentocht van Zwaagdijk. Om half 2 kunt u opstappen bij de molen De hoop aan de overkant. Het ziet er goed uit met het weer, dus veel plezier tijdens de vaart.

Wervershoof
Daarna volgt op donderdag 4 juli een leuke spellenmiddag in het restaurant van St. Jozef. Aanvang is half 2. Klaverjassen, rummicub en biljart, met aan het einde de uitreiking van leuke prijzen voor de hoogst scorenden. Natuurlijk staan vrijwilligers klaar om u te voorzien van een hapje en een drankje. We hopen op veel deelnemers.

Fietstocht koopje Gemeenschapsveiling
Afgelopen vrijdag werd er ook gefietst. Het koopje van de Gemeenschapsveiling moest worden ingelost. Vertrokken met prachtig weer werd koers gezet richting de Ark, waar koffie met gebak klaar stond. Hierna werd een prachtige route gefietst over Hoogkarspel, Westwoud richting Hoorn. Onderweg werden diverse leuke dingen bekeken. Uiteindelijk eindigde de tocht op de grens van Wognum en Nibbixwoud bij familie van Riet, waar een zelfgemaakte luncht werd genuttigd in de prachtige tuin. De kopers vonden het een hele leuke dag.

Vorig artikelZOMERFESTIJN: EEN KANS!
Volgend artikelWie zingt er met ons mee?