Medemblik- Dit jaar vinden de Zomermarkten in Medemblik plaats op 20 juli, 27 juli en 10 augustus. Thema van de markten is ‘De Gouden Eeuw in Medemblik’.

Ook dit jaar vinden in het historische centrum van Medemblik weer de Zomermarkten plaats. Op de gezellige braderie vindt u vele leuke kraampjes met genoeg keuze. Ook is er een themaplein.

Thema van de Zomermarkten is “De Gouden Eeuw in Medemblik”. Het goed bewaarde archief uit die tijd maakt dat er veel informatie beschikbaar is over het dagelijks leven van de Medemblikker tijdens de Gouden Eeuw. Figuranten van toneelgroep Sint Pieter brengen ze tijdens de Zomermarkten op unieke wijze tot leven. Ook vind je de 17e eeuw terug in de diverse kramen waarin ambachten uit die tijd worden gedemonstreerd.

De Zomermarkten worden gehouden op 20 juli, 27 juli en 10 augustus en vinden plaats in het Bagijnhof en Van Houweningenpark te Medemblik.

Er zijn nog kramen beschikbaar. Voor meer informatie over het huren van een kraam, kunt u contact opnemen met Corona Rentenaar, info@promoject.nl of 06-26354975.