De KBO W.O.Z. organiseert dit jaar een negental Zomeractiviteiten. Inmiddels hebben er twee gezellige activiteiten plaats gevonden. Alle senioren uit de gemeente Medemblik zijn van harte welkom, u hoeft dus geen lid te zijn van een ouderenbond.

De activiteiten worden mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband van: Gemeente Medemblik, KBO afd. Wervershoof/Onderdijk/Zwaagdijk-Oost, dorpshuis “De Onderdijk”, SCC “De Schoof” Wervershoof, dorpshuis “Zwaagdijk” in Zwaagdijk-Oost, de Zonnebloem Medemblik/Onderdijk/Wervershoof en vele vrijwilligers. We bieden alle activiteiten aan voor € 5,00, ook voor de lunches. Dit alles dankzij subsidie van de gemeente en een extra bijdrage van de plaatselijke KBO. Men dient zich tijdig (minimaal 5 dagen van tevoren) op te geven. De kosten voor deelname kunt u betalen bij binnenkomst.

Last minute: tijd en zin in een gezellige middag? Kom donderdag 22 juli om 13.30 uur naar dorpshuis De Onderdijk voor een leuke bingomiddag met leuke, kleine prijsjes. Aanmelden bij Els (0228-583149) mag, maar hoeft deze keer niet.

Op zondag 1 augustus om 12.30 uur in De Schoof Wervershoof kan men genieten van een lunch, verzorgd door vrijwilligers van de kookgroep, gevolgd door de film ‘Michiel de Ruyter’ (met in de hoofdrol Frank Lammers).

Donderdag 5 augustus vanaf 13.00 uur in De Schoof Wervershoof kan men meedoen aan prijsklaverjassen en prijsrummicub. Iedereen gaat met wat leuks/lekkers huiswaarts.

Donderdag 19 augustus vanaf 13.00 uur in De Schoof Wervershoof is er weer een gezellig middagje bingo, met leuke prijsjes.
Schuif donderdag 26 augustus vanaf 13.00 uur aan in dorpshuis De Onderdijk voor prijsklaverjassen, met natuurlijk voor iedereen een prijsje.

Of breng dinsdag 14 september om 14.00 uur een bezoek aan de Hof van Bohemien (Zwaagdijk 132A) in Zwaagdijk-Oost voor een lunchplankje en een rondleiding.

In het dorpshuis “Zwaagdijk” in Zwaagdijk-Oost wordt dinsdag 28 september een workshop met bloemen gegeven door Maaike Ursem-Korver. Deelnemers gaan met een prachtige creatie huiswaarts.

Opgeven bij: Peter Steltenpool in Wervershoof, tel. 0228-583125, Atie Dudink in Zwaagdijk-Oost, tel.0228-752405 of Els Koomen-Laan in Onderdijk, tel.0228-583149.

Bent u mobiel wat beperkt, maar wilt u toch deelnemen aan deze zomeractiviteiten en heeft u geen andere mogelijkheden? Neem dan contact op met één van bovengenoemde personen.

Vervoer van Gasten van de Zonnebloem: zij kunnen voor vervoer contact opnemen met Margreet Vroegop (06-40793240). Voor de Zomeractiviteiten van 1 en 5 augustus kunnen gasten van de Zonnebloem contact opnemen met Nel Brandsen (0228-582317). Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van vervoer op maat. Wijzigingen voorbehouden. Blijf op de hoogte via SWOZ.NL, de site van Senioren KBO W.O.Z.