De fitnessruimte in Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof is geheel voorzien van nieuwe apparatuur van het merk Matrix. Om het sporten in de zomerperiode te stimuleren houden we een leuke actie: Schrijf je in als nieuw lid en sport tot 1 september gratis!*

Onze succesmethode
Nieuwe apparatuur en een nieuwe succesmethode: We gaan met onze nieuwe leden van start met een Fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere zes weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we je trainingsschema en passen we dit waar nodig aan, kunnen we een meetafspraak inplannen of jouw conditie opnieuw testen. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen.

Uiteraard kun je ook meedoen met onze groepslessen. Het rooster met de daarbij behorende uitleg van de lessen is te vinden op onze website.

7-klapper
Is je voetbal, handbal of volleybal seizoen voorbij en wil je wel graag blijven sporten in de maanden juli en augustus? Maak dan gebruik van de 7-klapper! Voor € 35,- kun je 7 keer een activiteit doen in De Dars. Zo kun je een keer mee doen met een groepsles en een keer tennissen. Of ontspannen op het massage waterbed! Het is wat jij wilt. De 7-klapper is verkrijgbaar in het sportcafe.

Wil je meer weten over ons? Volg ons dan via Twitter, Instagram en Facebook. In De Dars kan het.

*je betaalt alleen het inschrijfgeld t.w.v. € 25