De van oorsprong Wervershoofse Marleen Hartog gebruikt het dorp en dan met name het kermisweekend als hoofddecor in haar psychologische thriller ‘Skoftig.’ Een bloedstollend verhaal over familiegeheimen en het maken van onomkeerbare keuzes. Puzzelaars kunnen een exemplaar van het boek winnen. Marleen stelt drie gesigneerde exemplaren ter beschikking. Los de puzzel uit de KermisBinding op en wie weet ben jij de winnaar!

Skoftig is een thriller over familiegeheimen en het maken van onomkeerbare keuzes. Skoftig verhaalt over een aantal jongvolwassenen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? Wat gebeurt er als je de controle over je eigen leven verliest? Tijdens het kermisweekend in Wervershoof worden alle relaties in moordend tempo op scherp gesteld. En wie raakt verstrikt in het web van de toekomst? Het is kiezen of verliezen. Wie overleeft zijn verleden? Een zoektocht. Een ontvoering. Een zelfdoding. Een gezin dat uit elkaar spat. Een moord. (Of meer dan één…) Dit boek is kermis. Dit boek is Skoftig.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt het boek kopen bij Knijn Inkt Boeken en meer in Wervershoof en bestellen via skoftighetboek.nl

Stuur de oplossing vóór vrijdag 30 augustus naar:

binding@debeergrafimedia.nl of per post naar: Weekblad Binding, p.a. Dorpsstraat 100, 1693 AJ Wervershoof o.v.v. Skoftig.
Vermeld daarbij ook je naam en telefoonnummer.