Vorige week zaterdag 29 juni durfden 6 mannen het aan om je over te geven aan vier vrouwen tijdens de ‘verwendag voor mannen’. Gekocht op de gemeenschapsveilig. Soms kado gehad of op het laatste moment erbij gevraagd, maar ze gíngen ervoor.

Na een kort ritje door het dorp in een prachtig Volkswagen-busje (met grote dank aan Wim Veen), arriveerden de mannen op het terras. Eerst even lekker aan de koffie met gebak, maar daarna startte de rustige muziek, ging de kleding uit en werden er badjassen en handdoeken (voorzien van hun eigen naam) uitgedeeld. Yvon Boerdijk-Morsch, hartelijk dank voor het naaien van al deze namen. Wat zag het er prachtig uit!

Opgefrist door een voetenbad en verwend met een pikante tatoeage op de bovenarm, kwam de sportkleding te voorschijn. Rosamunde, erg bedankt voor de gesponsorde tassen en naamkaartjes. Omkleden dus maar en samen op de fiets, nog steeds mét badjas. Op weg naar het volgende ontspanningsmoment.

Irene Stammis –van Kalleveen van Touchyu, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en natuurlijk de heerlijke yogales. Nooit geweten dat deze mannen zo soepel waren. Inmiddels rammelden de magen en was het tijd voor een lunch in de boomgaard van Irene en Edwin. Picknicktafels werden prachtig opgedekt. Wat was het lekker genieten. Opnieuw een verrassing volgde: Claudia Hartendorp (praktijk CH) en Astrid Groot (massagepraktijk ‘De Lijster’) arriveerden om de mannen allemaal te verwennen met een massage. Claudia en Astrid, jullie zijn kanjers! Ontzettend bedankt voor jullie medewerking.

Moe, maar ontspannen doken sommigen daarna in het zwembad of genoten van het zonnetje. En toen volgde échte mannen-ontspanningsmomenten. Tijdens een kroegentocht, gingen we eerst even bierproeven, daarna een portje darten, ringbal, spare-ribs eten en vloeiden de diverse dranken. Uiteindelijk mondde dat uit in een yoga- demonstratie van de mannen in de Quicksilverbar en Hét Café. Beide kroegen, jullie super bedankt voor de service. Het was prima voor elkaar.

Rode wangen ontstonden, eigen vrouwen arriveerden als verrassing en romantische momenten werden gecreeërd. We hebben genoten van deze zes mannen, van de vele hilarische momenten en van de zwoele zomeravond.

Michel, Cees, Bart, Edwin, Fons en Henry, dank jullie wel dat jullie dit met ons aandurfden. Liefs van ‘jullie’ meiden, Vera Sijm, Natasja Schut, Karin Gitzels en Ilse de Vries