In De Schoof start er volgend seizoen een nieuwe workshop te weten: Zingend bij jezelf komen! Daar over het volgende: Wil je graag zingen en weet je niet waar je moet starten? Zing je al en zoek je meer vrijheid in je klank? Denk je dat je niet kunt zingen en wil je het wel? Dan is deze cursus iets voor jou. In een groep van maximaal 10 deelnemers werken we aan de ontwikkeling van jouw stem en jouw muziek.

Zingen doet iets met je! Je wordt er blij van. Het is stress verlagend en verhoogt je weerstand. En het is ook spannend. Want zingen is misschien wel de meest persoonlijke en kwetsbare vorm om jezelf te uiten. Om ruimte in te nemen. Tijdens deze cursus nemen we dat er allemaal bij. Zo kun je helemaal gaan vertrouwen op jouw stem en jouw klank. Hier bestaat alleen jouw manier van zingen.

We doen lichaamswerk, gaan improviseren, werken met repertoire, zingen samen en alleen. Alles op een speelse en laagdrempelige manier zodat jij en jouw stem helemaal uit de verf kunnen komen.

De cursus wordt gegeven door Wendy Kamminga, zangeres, zangdocent en stembevrijder. De workshop wordt op de dinsdagavond gegeven en start in September. Meer informatie en inschrijven kan via www.deschoof.net