Ontdek de wondere en innovatieve wereld van onze land-en tuinbouw. Een proeftuin van meer dan 60 hectare. Op de Floriade kun je landenpaviljoens bezoeken waar landen hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties laten zien voor groene steden. 

Flaneer onder leiding van een gids door de fleurige proeftuinen en laat je verbazen door de groene oplossingen die nodig zijn om onze planeet te voeden. Kortom een leuke en informatieve dag. 

Rolstoelen
Bent u niet meer zo mobiel? Geen probleem, we hebben namelijk rolstoelen gereserveerd en er gaan voldoende vrijwilligers mee om u die dag te begeleiden. Als u een rolstoel nodig heeft geef dit wel even door bij opgave. Liever uw eigen rolstoel? Dat kan natuurlijk ook. We gaan met een touringcar waar voldoende ruimte is om uw rolstoel in mee te nemen. 

Bij aankomst koffie en ‘s middags een lunch
Bij aankomst op het Floriade terrein gaan we eerst gezamenlijk koffie drinken en kunt u indien gewenst vragen stellen over de dag.  De Floriade is een dagvullend programma. U krijgt in de middag een heerlijke lunch aangeboden om daarna weer met hernieuwde energie uw programma te vervolgen. 

De kosten van deze dag zijn 45 euro per persoon. 

Samenwerking Zonnebloem Medemblik Onderdijk Wervershoof en Senioren WOZ (KBO)
Deze dag wordt georganiseerd door de Zonnebloem MOW en Senioren WOZ (KBO) Medemblik/Wervershoof/Onderdijk en Zwaagdijk. De samenwerking heeft als doel om meer gasten te kunnen bereiken en zodoende meer mensen een leuke dag aan te bieden. 

Vanaf elke kern is er een opstapplaats
Voor Medemblik is dat bij het busstation, vertrek om 08.10 uur. Voor Onderdijk de Gerardus Majellakerk, we vertrekken daar om 08.35 uur. Voor Wervershoof bij de St. Werenfriduskerk en hier vertrekken we vanaf  08.50 uur . En voor Zwaagdijk is het opstappunt de St. Jozefkerk en hier vertrekken we vanaf 09.10 uur richting Almere. Graag ruim op tijd aanwezig zijn bij de opstapplaatsen. Als het instappen lekker vlot gaat scheelt dat weer tijd. 

Is het lastig om bij de opstapplaats te komen dan kunt u dit doorgeven en wordt u van huis opgehaald. We zullen om ongeveer 16.00 uur vanaf de Floriade weer richting huis gaan. 

Hoe kunt u zich opgeven voor deze dag?
U kunt zich telefonisch opgeven bij onderstaande personen:
Tilly Stammes 06 30180651
Ellie van der Thiel 0228 582271
Margreet Vroegop 06 40793240
Marja Ridder 0228-855147

Vorig artikelAmbachtenweekend 23 & 24 juli met veiling houtsculpturen
Volgend artikelOuderwets Kermis