Op zaterdag 7 januari organiseren we een winterkosttocht. Alleen als er ijs ligt zal de tocht verplaatst worden naar zaterdag 21 januari, maar met regen, wind, kou en alle andere winterse ellende gaat de tocht ten allen tijde door!

We starten de dag om 10:00 bij café De Paus in Lutjebroek met koffie en een dikke koek. Daarna vertrekken we voor een mooi rondje Streek en Enkhuizen. Onderweg zal er nog een lekker snack uitgedeeld worden.

Rond een uur of 13:00 – 13:30 zullen we weer aanmeren bij café De Paus voor een opwarmbeurt. Hier genieten we van een heerlijke kom snert, roggebrood met spek en een drankje naar keuze en natuurlijk dikke lachers.
Rond een uur of 15:00 – 15:30 trekken we de warme jassen en handschoenen weer aan en vervolgen de barre tocht richting café De Ark in Zwaagdijk. Hier staat een heerlijk stampotten buffet voor ons klaar en wederom een drankje naar keuze. Kees Botman zal hier ook wat gezellige Westfriese verhaaltjes voordragen.

Deelname voor deze dag bedraagt 40 euro p.p. Bel of app voor deelname naar Tim van Velzen 06-23465309 of Kees Grent 06-33611542 of reageer als je een mail hebt ontvangen via de mail. Geef je op voor 10 december!!!
We maken er een mooie dag van!
Op vrijdag rond n uur of 15:30 willen we de deelnemende schuiten naar de Paus varen, op zich ook al en pracht vaartje!!

Vorig artikelGemeente reikt twee prijzen uit
Volgend artikelLaatste Repaircafés van 2022