Wekenlang plaatsten wij de oproep voor ludieke, favoriete vakantiefoto’s met de beleving erbij. Wekenlang ontvingen wij de leukste inzendingen, waarvoor grote dank. Inmiddels zijn twee winnaars gekozen die respectievelijk een zonnebril winnen van Briljant Optiek en een kiprollade van Slagerij Ruiter. Daarnaast plaatsen we 3 x een runner-up. Want ze zijn allemaal zo leuk.

1e prijs: Sylvia de Vries uit Andijk
Winnaar heren- of dames zonnebril van Briljant Optiek & Sieraden in Wervershoof

“Op de foto zie je mij met dumbels in mijn hand. Als je goed kijkt staan er twee namen op: Bart en Wanda. De laatst overgebleven instructeurs van het zwembad de Zeehoek. Een ieder kon iets afnemen van de spullen van de Zeehoek. Mijn zus heeft geregeld dat ik deze dumbels voor mijn
60ste verjaardag kreeg. Gesigneerd persoonlijk door Bart en Wanda . Nu gebruik ik ze voor in het zwembad bij onze seizoenplaats op de camping. Ook kreeg ik van Wanda nog de nodige oefeningen mee zodat ik zelf aquafit kan beoefenen op de camping.
Het lijkt zomaar een foto maar wel vol herinneringen aan het nu gesloten Zwembad de Zeehoek.”

Gefeliciteerd Sylvia!

2e prijs: Marleen Botman-Molenaar
Winnaar kiprollade van Slagerij Ruiter in Wervershoof

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Is het een sneeuwmonster?! Middenin de zomer?
Nee… Het is Hugo Botman!
Dit is onze ludieke vakantiefoto van onze kampeervakantie in Nederland. Hoewel de helft van deze vakantie verregend is, staat deze foto symbool voor het plezier en de lol die de kinderen evengoed gehad hebben!
Deze foto is genomen tijdens een schuimparty op camping de Pallegarste.”

Gefeliciteerd Marleen en Hugo!

Runners-up

 

 

 

 

 

 

 

 

Zen in Portugal – Gerda Kaarsemaker
“Met 2 vriendinnen ben ik op yoga vakantie in Portugal geweest. Elke ochtend om 8.00 uur je dag starten met een uur yoga op het strand bij de opkomende zon. Zen in Portugal.
Van links naar rechts Anja Buis, Josephine Sneeboer en Gerda Kaarsemaker.”

 

 

 

 

 

 

Laatste kermisavond – Corina Sas
“Deze foto is op de laatste kermisavond gemaakt. Het is een foto van de draaiende kermis: nog even plezier maken. De foto prikkelt de fantasie omdat het op het eerste gezicht geen kermisattractie lijkt. Wat het dan wel is, dat mag de kijker zelf bedenken. Zelf zie ik er een soort busstation met winkelcentrum in.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Langzaam leven – Tjeerd Klouwers
“Genomen tijdens vaarvakantie in Friesland. Locatie is de jachthaven van Boornzwaag met uitzicht op de Langwarderwielen (n’ meertje). Deze foto geeft voor mij exact het ultieme “langzaam leven” vakantiegevoel. Lekker weer, ultieme rust, glaasje wijn en een prachtige zonsondergang.”

Vorig artikelAmaryllisactie JEEPEE
Volgend artikelWatertappunt bij Basisschool de Idenburg