Altijd al eens je eigen winkel of onderneming willen starten? Dit is je kans! Het winkelcentrum De Molenhoek in Wervershoof is aan een upgrade toe.

Op weg naar een lange termijn ontwikkeling is de passage op zoek naar nieuwe ideeën om De Molenhoek – nu én in de toekomst – weer bruisend te maken. Heb jij een idee voor een nieuw soort winkel (of concept)? Stuur jouw idee in vóór 3 oktober en maak kans op een eigen winkel in het centrum van Wervershoof.

Hoe werkt ‘Win je Winkel’?
Om kans te maken kunnen deelnemers een (vernieuwend) idee voor een fysieke winkel insturen. Het is de bedoeling dat het idee een aanvulling is op het huidige winkelaanbod in het winkelcentrum van het dorp. Het winnende idee ontvangt de eerste 6 maanden huur ter waarde van € 1.250, – per maand. De winnaar is zelf vrij en verantwoordelijk om zijn/haar winkel in te richten. Na de pilot kan de winnaar besluiten de pilot verder (betaald) voort te zetten.

Meedoen?
Deelnemers kunnen zich tot 3 oktober 2022 aanmelden via deze link en dienen daarbij een beknopt ondernemersplan in. Uit alle aanmeldingen worden drie finalisten gekozen, waarbij iedereen: bewoners (uit Wervershoof en omstreken), bezoekers en andere ondernemers in de laatste week van september de kans krijgen om te stemmen op hun favoriete idee. Uiteindelijk beslist een gespecialiseerde jury wie de winnaar wordt. De winnaar wordt op vrijdag 7 oktober bekend gemaakt.

Over Centrumagenda Wervershoof
Win je Winkel is één van de acties uit de Centrumagenda Wervershoof. Dit is een activiteitenagenda waarin ondernemers, vastgoedeigenaren, Gemeente Medemblik en centrummanagement (door Stad & Co) samenwerken aan een gezellig en aantrekkelijk winkelcentrum.

*Lukt het aanmelden niet via bovenstaande link of heb je vragen over de actie? Stuur dan een mail naar Floor Boumans van Stad & Co via
floorboumans@stadenco.nl.

Vorig artikelSponsorloop voor de Werenfriduskerk
Volgend artikelBericht van het parochiebestuur