Wervershoof – Woonzorgcentrum Wilgenhof bestaat alweer 10 jaar. Reden voor een sfeervolle feestweek. Deze Wilgaerden locatie staat de hele week in het teken van leuke activiteiten met de bewoners, hun familie en de medewerkers. De start vindt plaats op maandag 4 november en duurt tot en met vrijdag 8 november.

Feest
Iedere dag is er wel iets feestelijks te beleven voor de bewoners. Van een gezamenlijk kopje koffie drinken met taart tot de kerkdienst met muzikale ondersteuning van het gemengd koor. En van een muzikale bingo tot pure verwennerij door een schoonheidsspecialiste, massage en nagelstyliste. Zo zijn de bewoners helemaal klaar voor het feest op vrijdag waar gezamenlijk van een buffet genoten gaat worden en het glas kan worden geheven op de mooie jaren die al zijn geweest!

Wilgenhof
Locatie Wilgenhof biedt permanent verblijf aan mensen die intensieve zorg nodig hebben vanwege dementie of een andere complexe zorgvraag. De medewerkers van Wilgaerden bieden 24 uur per dag deze zorg. De Wilgenhof is inmiddels een bekend begrip binnen Wervershoof. Mede dankzij de activiteiten in het restaurant de Oude Dame waar voor de inwoners een breed scala aan activiteiten wordt aangeboden. Ook mensen die nog zelfstandig kunnen wonen, maar wel zorg nodig hebben, kunnen rekenen op  Wilgaerden. Hiervoor biedt het wijkzorgteam van Wilgaerden uitkomst in de woningen nabij, of in de eigen woning.