Het jaarlijkse barbecue toernooi bij de Westrandboulers was, mede door het prachtige weer, een succes. We verwelkomden de gasten van de gemeenschapsveiling; Ria bakker, John van de Swaluw, Tineke Kieftenburg en Arjan Schouten, met koffie, thee en gebak. De mannen waren vorig jaar ook te gast en de dames waren er voor het eerst.

Het toernooi werd gespeeld door de Westrandboulers, samen met de gasten van de gemeenschapsveiling.. De indeling van het toernooi was zo geregeld, dat de gasten met de meer ervaren spelers samen konden spelen.

Er werden vier wedstrijden gespeeld, met wisselend resultaat. Uiteindelijk, na vier wedstrijden, waren er drie winnende teams. Als eerste eindigden Arie Botman samen met Riet Heddes, tweede was het team Annie Wissink, Charles Schutte en John van de Swaluw. De derde plaats was voor Annie Meilink en Bets Vertelman. Zij mochten allen een lekkere fles wijn mee naar huis nemen.

Na het toernooi was het tijd voor de barbecue. Dat betekent met zijn allen “mooi anzitte met…” een lekker drankje en een hapje. Het heerlijke eten werd uitstekend verzorgd door Hendrik “ van Slager Ruyter”. Het was top!

Er was nog een mooie verrassing die ons door Monnie de Vries verteld werd, die op dat moment onze voorzitter Simon Steltenpool verving, die door ziekte node gemist wordt. De mooie mededeling, waar Simon en Monnie zich voor ingezet hebben, was… dat ons terrein uitgebreid wordt met vier banen. Dat zal binnen afzienbare tijd inhouden dat we met een groter aantal spelers op het terrein Jeu de Boules (petanque) kunnen spelen en andere clubs kunnen ontvangen. Ben je geïnteresseerd om eens kennis te maken met deze sport dan kun je voor informatie bellen naar Sjaak de Vries 0228-581855 en Rita Okhuijsen 0621843033. Wij spelen op het terrein achter de kantine bij de skeelerbaan.