Het is bijna traditie om in november een quiz-avond te houden en op 21 november wordt onze parate kennis dan ook weer getest. Voorzitter Anneke Koomen en haar man Klaas hebben dit jaar weer een 10-tal mappen samengesteld met nieuwe vragenlijsten.

Rond deze tijd zijn Sint- en Kerstvragen actueel maar ook onderwerpen als spreekwoorden en gezegdes, cryptische omschrijvingen, kennis van het West Fries en foto’s herkennen van plekjes in ons eigen dorp, Droedels(raadsel en woordspel met alleen letters) om er maar een paar te noemen. Veel overleg  aan de tafels om tot goede antwoorden te komen en voldoende tijd om bij te kletsen. Dan het wisselen van tafels na elke ronde waar 79 vrouwen  allemaal per groep hun volgende plek weer moeten vinden maar  uiteindelijk komt er een groep uit die de meeste punten heeft gescoord en winnaar van de avond is. Voor hen is er een versnapering en Anneke en Klaas worden  hartelijk bedankt voor hun bijdrage aan deze geslaagde en gezellige avond.

Na de creatieve middag op 27 november zijn we alweer  bij de laatste avond van dit jaar. Op dinsdag 17 december houden we onze Kerstavond met Enrico Kors en Brigit Hoogland. We begroeten jullie graag op die avond.

Het bestuur van WV Samen

www.wvsamen.nl