Wat een topfeest! Werenfridus got talent? Zeker wel! Al maanden was groep 7 van de Werenfridus bezig met de voorbereidingen van Werenfridus got talent. Op 28 maart vond dit evenement plaats in de gemeenschapsruimte van de Werenfridus. En met succes! 

De kinderen van groep 7 hebben anderhalve maand van tevoren een inschrijfformulier opgehangen en al heel snel was hij vol. Mede door alle mooie aanplakbiljetten die rondom de school zijn opgehangen.
Er waren acts zoals playbacken, voorlezen, flanken, dansen en zingen. Alle deelnemers kregen twee tickets mee om iemand uit te nodigen. En de hele zaal was vol. Het hing vol met slingers en posters. Er was een enorm confettikanon, een hoop medailles, kleurrijke spotlights en heel veel muziek. Er waren ook fantastische juryleden: Layla Stroet, Hjalmar Verdonschot en Simon Schouten.
Backstage stonden er allerlei attributen, maar wat mij opviel?
Er stonden vier kommetjes met nepsneeuw…  Die waren van de Frozen meiden, ze gingen playbacken en dansen. Zij kregen de 1e prijs!
Na de spectaculaire show was groep zeven de pineut. Al dat confetti, die ballonnen, dat nepsneeuw. Dat moest natuurlijk wel opgeruimd worden dus alle kasten en tafels gingen weer naar de gemeenschapsruimte en man, wat heb ik veel bezems gezien zeg… Gelukkig werden de kinderen beloond met een afterparty. Dik verdiend want wat hebben ze hard gewerkt! Ik ben super trots op mijn groep!

Door Eva de Beer