In 2011 bestond Auxilia-Brasili-ja 25 jaar en vierde pastor Sjaak de Boer zijn zilveren priester-jubileum. Een mooie gelegenheid om eens iets anders te organiseren.

Naar Haags voorbeeld kwamen wij uit op een FOODFAIR. Het werd een ontzettend gezellige gebeurtenis met optredens van “lokale” grootheden. In 2014 en in 2018 werd dit herhaald en wederom een groot succes. In 2018 heeft de Foodfair een andere naam gekregen: “Werelds Proeven”. Het is, naast het proeven, een hele mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ook nu weer hebben wij kunnen rekenen op de medewerking van Frank en Karin van ’t Fortuin.

Zondag 5 april 2020 kunt u van 12.30 uur tot 17.00 uur kennismaken met gerechten van uw buren uit “verre streken” en ze natuurlijk ook proeven. Gerechten uit: Guatemala, Kaapverdië, Duitsland,  Polen, Thailand, China, Nigeria, maar ook uit Nederland zullen uw smaakpapillen strelen. Zowel de toegang als het proeven is geheel gratis. We hopen dat wij velen van u mogen begroeten. Ook zijn we heel blij dat Kinderopvang Berend Botje bereid is gevonden om samen met kinderen heerlijk te gaan knutselen. U heeft dus alle tijd om lekker rond te lopen en te gaan proeven van alles wat er aan u zal worden gepresenteerd.

Als u naar huis gaat kunt u wel een donatie doen in de bus die daarvoor klaar staat.

Doel: Food Village

“Financieren en initiëren van tuinbouwprojecten voor scholen in ontwikkelingslanden: van het aanleggen van kassen tot het opzetten van lesprogramma’s”

In 2018 hebben we in samenwerking met Add Social een teaser gemaakt. Die teaser is zeker de moeite waard om, over ruim een week, een keer te bekijken op onze website www.auxilia-brasili-ja.nl of op onze Facebook pagina

Aan deze actie is ook een loterij verbonden. Er zijn leuke prijsjes te winnen en u steunt Food Village. De prijs van een lot is 3 Euro.