Helaas na een periode van 4 maanden mocht ‘t Fortuin vorige week de deur weer voor minimaal vier weken sluiten.Verslagenheid, frustratie en verdriet volgden de eerste dag. Later kwam gelukkig weer het realisme en het enthousiasme. Schouders eronder en weer verder kijken! Het is zoals het is.

In de afgelopen periode werden er nog steeds weinig tot géén feestjes gegeven en ook de cateringmarkt lag eigenlijk voor 90% stil.

Wel kon ‘t Fortuin zich volledig storten op het eetcafé. En wat hebben ze de afgelopen maanden veel enthousiaste gasten mogen ontvangen.
De corona maatregelen als 1,5 mtr. afstand, vier pers. per tafel, maximaal 30 gasten per ruimte en de verplichte registratie werden opgevolgd. Het ging zo goed!

Ook heeft ‘t Fortuin voor diverse bedrijven en instellingen 1,5 mtr. vergaderingen mogen verzorgen. Ruimte genoeg, en gekoppeld aan een lunch of diner werden het geslaagde bijeenkomsten.
Ook de clubs waren weer gestart. Eerst ’s avonds en later door nieuwe maatregelen naar de middag. Leden van de clubs en verenigingen: ook jullie bedankt voor de medewerking en jullie flexibiliteit!

Bezorgen en afhalen: ’t Fortuin bij je thuis!
Het eerste weekend is er direct weer gestart met het bezorgen en afhalen van gerechten. De eerste periode deed ‘t Fortuin dit samen met collega’s. Nu gaan ze op eigen voet verder.

’t Fortuin bij je thuis
Van donderdag t/m zondag is het mogelijk om gerechten af te halen of te laten bezorgen.
Een lekkere gebonden soep van paddenstoelen en truffel, een tartaartje van gerookte zalm en Hollandse garnalen, een carpaccio met pastasalade, een herfstsalade met burrata/stoofpeer, varkenshaasmedaillons met serranoham en saus van rode port, een smakelijke zeebaarsfilet met kreeftensaus, Oosterse kippendijtjes, spare ribs of een pasteitjes met venkelragout en geitenkaas!
En voor de liefhebbers van een toetje: ook die lekkere trifle van onze menukaart is te bestellen.

Bestellen gaat heel makkelijk via www.t-fortuin.nl
De voorgerechten en nagerechten zijn klaar om op te eten. De hoofdgerechten zijn naar een paar kleine handelingen klaar om van te genieten.
Dit is een bewuste keuze. Het product blijft op deze manier zo vers mogelijk! Bij de hoofdgerechten levert ‘t Fortuin uiteraard een goede, duidelijke en makkelijke beschrijving.
De reacties zijn heel goed en van diverse gasten ontvangen ze tijdens de avond mooie foto’s van gezellige gedekte tafels, blije gezichten en mooie gerechten.

Een blik naar de toekomst!
Karin: ‘Hoe het er de komende maanden uit gaat zien? Wisten we het maar. Perspectief is er op dit moment nauwelijks.
Wel weten we dat er iedere dag mensen jarig zijn, gaan trouwen of dat er een jubileum is. Kortom iedere dag is het wel ergens feest.
Heb jij ook iets te vieren? Wij zijn blij met iedere reservering voor de laatste maand van het jaar of voor volgend jaar.
Alvast een etentje plannen in betere tijden? Onze reserveringssite staat open.’

De MOTOWN avond met Melissa van Belleghem is verplaatst naar 12 dec. Hier zijn nog enkele plekken beschikbaar. En ook voor de high wine/beer op 10 januari zijn er nog plekjes vrij.
Iets om naar uit te kijken is altijd leuk!

Voor nu. Denk om elkaar en blijf gezond!

Vorig artikelDe Kolfsport in Cultura: een sport van vroeger voor mensen van nu
Volgend artikelCovid-19 testen in West- Friesland: locatie test unit Andijk