Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom in Van Rooijen
om samen te herdenken met gedichten, verhalen en muziek.

Als comité zien wij ieder jaar dat het aantal belangstellende toe neemt, we kunnen helaas
geen gebruik maken van de raadzaal, maar we zijn heel blij dat we nu bij Van Rooijen terecht kunnen. Aangezien we nu een grotere ruimte gebruiken, kunnen we ook meer belangstellenden ontvangen. U bent dus van harte welkom voor het binnen en buiten programma.

Rond de klok van 19:45 uur lopen we gezamenlijk naar het monument buiten voor het buitenprogramma. Tijdens het buitenprogramma herdenken wij tijdens de twee minuten stilte en worden er bloemen gelegd bij het monument. Om 20:10 uur sluiten wij het programma af.

Al een aantal jaren vliegen de Edambusters formatie onderweg naar het ‘Polen Lancaster’ monument in Andijk langs Wervershoof. Ook dit jaar zal de formatie over het monument aan het oude raadhuis vliegen om de omgekomen bemanningsleden van de geallieerde oorlogsvliegtuigen te eren. Zij verwachten om 18:39 uur te passeren.

Deze herdenkingsavond kunt u eventueel combineren met het bijwonen van het toneelstuk ‘Tante Truus & Mammie Mies’ dat van 1 t/m 4 mei wordt opgevoerd in SCC De Schoof en deze avond een passende aanvangstijd heeft van 21:00 uur. Informatie op www.deschoof.nl

Graag zien wij u allen op woensdag 4 mei

Vorig artikelSeniorennieuws
Volgend artikelEindelijk weer een muzikale wandeling in Zwaagdijk-Oost