Voor sommigen is het moeilijk afscheid nemen, maar voor ons is er weer een heerlijk seizoen aangebroken. Het terras is opgeruimd, de zomerse bieren/wijnen zijn vervangen, de menukaart is aangepast, de kachel gaat weer aan en de kaarsen groot, klein zijn ingeslagen. Herfst kom maar op!

Nieuwe kaart!
Wij vieren de herfst met een nieuw menukaart! Denk aan een romige pompoensoep, paddenstoelensoep, een seizoensalade met eendenborst, een surf & turf bowl met gamba en biefstukreepjes, een lekkere biefstuk, stuk zeebaarsfilet, een bourgondisch plateau om te delen en een lekkere wafel of stoofpeercompote toe. En wat dacht je van een lekker, groot glas Bockbier van de tap?! Loopt het water je al in de mond!? Kijk voor het gehele menu dan op onze website www.t-fortuin.nl/eetcafe/ en reserveer jouw tafel via info@t-fortuin.nl of 0228-581336!

Wil je met een groep komen borrelen en eten? Wij stellen graag een arrangement aan je voor!

Bij het maken van de menukaart hebben wij ook gedacht aan onze kleine gasten, vegetarische gasten, gasten met een glute en/of lactose allergie! Heb jij die vervelende allergie of intolerantie? Niet getreurd, laat het ons weten, wij kijken graag naar de mogelijkheden!

High Wine & High Beer
Was je te laat? Jammer. De data 13 oktober en 3 november waren razendsnel uitverkocht!

Daarom hebben we een extra datum ingevoegd. Niet op de zondagmiddag maar op de vrijdagavond.

Vrijdag 29 november kan je reserveren voor deze maaltijdvullende high wine/beer editie. Wij hebben weer lekkere wijnen en bieren voorgeproefd en samen met ons keukenteam bijpassende gerechtjes bedacht. Lekker informeel genieten van het seizoen, de info en de gezelligheid aan tafel!

De avond begint om 18.30 uur en het arrangement is afgelopen rond 22.00 uur. Uiteraard kan je daarna nog lekker door borrelen in ons café! Kosten arrangement: 32,50 euro, uitsluitend op reservering!

Wil je met een groepje komen, maar zitten daar mensen bij die géén alcohol drinken of een dieet volgen? Géén probleem, een alcoholvrij of aangepast dieetarrangement is zo gemaakt!

Pannenkoekenspektakel
Woensdag 23 oktober, dat is in de herfstvakantie, gaan wij pannenkoeken bakken!

Onbeperkt pannenkoeken eten tussen 12.00 en 14.30 uur en 17.00 en 19.30 uur. Pannenkoeken met suiker, stroop, spek, ham, kaas, nutella, jam, fruit, slagroom, snoepjes etc. Kies je eigen topping en geniet! Ook voor de papa’s, mama’s, “oppas” opa’s en oma’s hebben wij heerlijke hartige variaties! Kom jij met de kids/kleinkinderen langs?! Reserveer dan snel een tafeltje!

Kinderarrangement tot 12 jr. € 13,50 (incl. onbeperkt pannenkoeken, ijssurprise, 1 consumptie)

Ouderarrangement € 14,00 (incl. hartige pannenkoek en 1 consumptie naar keuze) Ook leuk! De hele dag delen wij een mooie kleurplaat uit. Deze kan de hele maand oktober nog ingeleverd worden. De mooiste tekening wint een super lekkere kids high tea voor 4 kinderen!

Portproeverij
Ook heerlijk in de herfst! Wij zijn er gek op, en delen dit graag met jullie! Wij merken vaak dat port nog een groot vraagteken is bij gasten/familie en vrienden.

Tijdens deze proeverij géén hoogdravend gedoe maar vooral informeel genieten! We starten met een kleine presentatie over port en daarbij een kleine porttonic! Daarna laten we je kennismaken met een mooie ruby reserve, tawny, 10 jr. oude tawny, LBV en een vintage port.  Voor de smaakbeleving serveren wij bij de proeverij lekkere hapjes van kaas, chocolade, paté etc. De proeverij staat op vrijdagavond 8 november gepland in onze proefkamer.

De kosten bedragen: € 27,50 p.p. Aanvangstijd 20.00 uur, afsluiting rond 23.00 uur. Na afloop ben je een ervaring rijker en hopen we dat je net zo enthousiast bent over port als wij!

Agendatips

  • 23-10: Pannenkoekenspektakel!
  • 08-11: Portproeverij!
  • 17-11: Sinterklaasintocht
  • 29-11: High wine/high beer avondeditie
  • 05-12: Sinterklaasdiner!
  • 13-12: QBWUA pop2000quiz!

(Inschrijven via info@t-fortuin.nl)

Tot ziens!