Wat was het een gezellige dag! Met toch nog redelijk goed weer en een prachtige opkomst zowel bij de kinderloop als de 5 en 10 km mogen we spreken van een zeer geslaagde 32ste HUBO Kaagloop!

De startnummers afhalen en de daginschrijving was dit jaar in de prachtige nieuwe en ruime kantine van VVW. Dit jaar hadden we voor het eerst digitale tijdwaarneming, dit kost wel wat, maar is wel echt een aanwinst voor het evenement. Na een goede warming-up van Marc Volkert ging om 10 uur de kinderloop van start op ´t Eiland, de lopertjes werden flink aangemoedigd door de toeschouwers, direct hierna was de prijsuitreiking ook op ‘t Eiland. Om half 12 vertrokken de deelnemers van  de 5 en 10 km. Het parcoursrecord van Dick Tesselaar (zelf ook aanwezig) op de 10 km uit 1992 werd weer niet verbroken.

De snelste Wervershovers waren:

  • 5 km Dames: Joselien Haring
  • 5 km Heren: Rick van Galen
  • 10 km Dames: Suzanne Kuin
  • 10 km Heren: Sjaak Bakker

Dank aan de vele vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers (jong en oud), zonder hun zou de HUBO Kaagloop niet zijn zoals ie nu is: Een mooi evenement! De volledige uitslagen en foto’s staan op www.kaagloop.nl

Tot volgend jaar! IJsclub De Noord