Afgelopen zaterdag hebben de dames van V.V.W. Vr.1 door een overwinning op Nieuw Sloten Vr.1 met 2-4 de finale bereikt.
De dames kwamen eerst met 1-0 achter, maar dit was van korte duur. Het was Nadia Dijkhuizen die de gelijkmaker wist te scoren. Met deze stand werd de rust bereikt.

De 2e helft kwam V.V.W. Vr. met een sublieme pegel van Maartje in de kruising op 1-2. Daar bleef het niet bij, Nieuw Sloten Vr. scoorde de gelijkmaker 2-2. Het was Nadia Dijkhuizen die V.V.W. Vr. wederom weer op voorsprong bracht 2-3. Door een eigen goal van Nieuw Sloten Vr. kwam V.V.W. Vr. op voorsprong 2-4. Dit gaven de dames niet meer weg en met deze overwinning werd de finale bereikt. Dames, trainer coach Nico Wals en staf Brandon Schagen van harte gefeliciteerd met het behaald resultaat. In het weekend van 2-3 juni wordt de finale op neutraal terrein gespeeld. Tegenstander is JSV Nieuwegein. Zodra er meer bekend is houden we u hiervan op de hoogte. Meerdere foto’s van de wedstrijd gemaakt door Kees Grent kunt u terugzien op de website van V.V.W.