Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel, Molenweg 1a in Wervershoof is helemaal klaar voor de decembermaand en maakt een thuis van je huis met eigentijdse decoraties, sfeervolle woonaccessoires, trendy kerststukken, diverse geschenkpakketten, kerstbomen, kerstballen, verlichting en nog heel veel meer.

Zij biedt door de thematische seizoenpresentaties overzicht, helderheid , sfeer en beleving. In de gezellige sfeerkamers met de nieuwste trends voor binnen – en buiten kunt u heerlijk rondkijken. Ze zijn o.a. de dealer van PTMD, Brynxz, Roberts Collection en Countryfield.

De tuinplantenkas en buitengebeuren spelen daarop in met beplanting dat varieert per seizoen. In de gekoelde bloemenboetiek staan dagelijks vers gemaakte boeketten. Deze tijd staan de kerstboeketten en de kerstarrangementen natuurlijk centraal.

Voor bedrijven levert Den Heuvel prachtige kerstpakketten en kerststukken. Zij brengt ook graag de kerstsfeer in een bedrijf. Een kerstboom, al dan niet opgetuigd, kan bij de onderneming worden neergezet en indien gewenst weer worden opgehaald.

De hoveniersafdeling, aangesloten bij TuinKeur, zorgt voor een tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Toegankelijk voor iedereen door brede gangpaden, parkeergelegenheid en bezorgdienst.

Kom gezellig de kerstsfeer proeven en ideeën opdoen en creëer warme sfeer in en om huis. Op de website www.tc-denheuvel.nl vindt u de openingstijden en koopzondagen.

Vorig artikelActiviteitenagenda de Schoof van 5 t/m 12 december
Volgend artikelIJsspektakel in de Hoek van Wervershoof: Verlicht uw tuin maak kans op mooie prijzen