Dank u Sinterklaasje! Wat een feestelijke dag werd het afgelopen zaterdag! Na een prachtig onthaal op het eiland mochten we Sinterklaas afgelopen zaterdag rond de klok van 18.30 verwelkomen in ’t Fortuin. Een zaal vol mini pietjes, heel veel rode wangen, pretoogjes en heel veel lieve kinderen die genoten van zijn komst, de show en de poffertjes.

Een dik uur verder nam de Sint afscheid bij de ouders in het café. Na een laatste draai aan het rad van Fortuin, de uitreiking van de hoofdprijs, een welverdiend glas bier en de jaarlijkse lastminute rijm ging hij weer op pad. Sinterklaas en Pieten: Bedankt voor deze prachtige dag, tot volgend jaar! Sinterklaascomité: bedankt voor de prettige samenwerking. Knap hoor wat jullie allemaal regelen en organiseren!

Vr. 14-12 – Top 2000 quiz door QBWUA: Net als voorgaande edities word het weer een avond vol kennis, beleving, herkenning en humor! Stel jij tactisch een winnend team samen?! Aanmelden kan via info@quizevents.nl en info@t-fortuin.nl Aanvang 20.30 uur, kosten Ä13,50 p.team. De eerste 12 teams zijn al aangemeld, dus wees er snel bij!

23-12 – Theaterconcert met Menno Bruin en Eva Lena: Op 23 december kun je genieten van het kerstconcert van Menno Bruin en Eva Lena. In een sfeervolle en geheel in kerstsfeer omgetoverde zaal laat dit duo je deze middag de mooiste popliedjes horen maar daarnaast ook het eigen repertoire. Zo brachten zij in 2017 samen ‘Never Too Late’ uit als single. Eva zat jaren bij Menno in de klas tijdens muzieklessen op de RSG. Na haar zangopleiding traden ze samen steeds vaker op. Waar ze beide erg van houden zijn nummers van James Taylor, Carole King en Fleetwood Mac. Nummers van deze Amerikaanse helden zullen tijdens middag zeker niet ontbreken. Menno Bruin heeft voor vele grote zalen mogen optreden, zoals de Melkweg en Paradiso. Eva timmert ook aardig aan de weg en liet van zich horen in Koninklijk Theater Carré en de Ziggo Dome. Ga 23 december genieten van dit bijzondere duo! De entree is € 10,- inclusief een lekker glaasje glühwein. Plaatsen reserveren kan via info@t-fortuin.nl

“Sinterklaas” kadotip: Een kadobon van het eetcafé past in iedere schoen, door iedere schoorsteen en in heel veel surprises! Verkrijgbaar vanaf € 10,.

Agendatip!

  • Donderdag 13-12: OVW café. Gastspreker: Gemeente Medemblik
  • 2e Kerstdag: Kerstmis met een touch of Kermis => Paradise!
  • 3e kerstdag: WIJ Christmas Party met de Zingende Barmannen en DJ Jacco Deen!
  • 01-01: Nieuwjaarsreceptie met Marsha & Friends!
  • 05 en 06-01: Theatervoorstelling Gebakken Meeuw. Kaarten: www.t-fortuin.nl
  • 26-01: Winterstoppop!