Wil je als muziekliefhebber livemuziek horen van bijvoorbeeld John Legend, Adele, Lady Gaga, Fleetwood Mac, Danny Vera of Kansas? Kom dit dan op zondagmiddag 18 december om 13.30 uur meemaken in onze prachtige Werenfriduskerk. Een middag vol met favoriete songs uit de Top 2000, zoals dit op de radio in de maand december tussen kerst en nieuwjaar te beluisteren is.

Tijdens deze muziekhappening worden nummers te gehore gebracht door enthousiaste talenten uit Wervershoof en omstreken. Het AOW-Jongerenkoor, Yvonne Schoorl en Popkoor Singt zullen dit concert gezamenlijk presenteren. Zangers en zangeressen met veel kwaliteit en passie, die het publiek daarmee een onvergetelijke middag zullen bezorgen.
Ook is er samenzang met nummers van favoriete inzendingen uit de Top-2000. Houd de Binding, lokale kranten en facebook in de gaten, want vanaf volgende week kunt u vanuit een geselecteerd lijstje uw eigen top 3 doorgeven. De nummers waarop het meest gestemd wordt, zullen gezamenlijk tijdens het concert gezongen worden.

Kortom, noteer de 18e in de agenda. Iedereen is van harte welkom, van jong tot oud. De entree is gratis, maar vergeet uw knip niet mee te nemen! Voor de collecte na afloop die bedoeld is als sponsoring voor het nieuwe dak van onze Werenfriduskerk!
Het organiserende comité.

Vorig artikelRijmhelpdesk bij Bibliotheek Wervershoof op 18 november
Volgend artikelHond voor de klas De Schelp