Op zondag 18 december om 13.30 uur kunt u genieten van een prachtig Top-2000 concert in de Werenfriduskerk. Livemuziek van bijvoorbeeld John Legend, Adele, Lady Gaga, Fleetwood Mac, Danny Vera of Kansas worden ten gehore gebracht door enthousiaste talenten uit Wervershoof en omstreken.

Het AOW-jongerenkoor, Yvonne Schoorl en Popkoor S!NGT presenteren dit concert gezamenlijk. Zangers en zangeressen met veel kwaliteit en passie, die het publiek daarmee een onvergetelijke middag zullen bezorgen. Ook is er samenzang met nummers van favoriete inzendingen uit de Top-2000, die iedereen de afgelopen weken kon opgeven via facebook en de lokale kranten. Vele stemmen zijn uitgebracht en de top 4 wordt gezamenlijk tijdens het concert gezongen.
De WK-finale is geen reden om niet naar het concert te komen, want wij zorgen ervoor dat u weer op tijd thuis bent om de finale om 16.00 uur te kunnen kijken. Er is tijdens het concert nog een korte pauze, waar u tegen contante betaling kunt genieten van een kop koffie of thee en een kerstkransje.
Dus muziekliefhebbers, pak deze kans en zit vóór 13.30 uur ’s middags in de banken, want er gaan geen 2000 bezoekers in de Top-2000 kerk! Iedereen is van harte welkom, van jong tot oud. De entree is gratis, maar vergeet uw knip niet mee te nemen voor de collecte na afloop die bedoeld is als sponsoring voor het nieuwe dak van onze mooie Werenfriduskerk! Samen maken we er een onvergetelijke muzikale middag van onder het motto: Het dak gaat er af!!
Het organiserende comité.

Vorig artikelBridgeclub Andijk
Volgend artikelAlles over chocolade bij Wervershoofse Vrouwen Samen