Na twee jaren van afwezigheid staat Toneelgroep WIK in januari eindelijk weer op de planken. Vorig jaar waren we met de repetities voor een nieuw toneelstuk gestart. Extra feestelijk was het feit dat Toneelgroep WIK dat seizoen 100 jaar bestond.

Helaas gingen de uitvoeringen niet door, vanwege de onzekerheden rondom de coronamaatregelen. We zijn dan ook erg blij dat we weer volop kunnen repeteren en in januari 2023 drie uitvoeringen mogen verzorgen.
We spelen het blijspel “Straf”, geschreven door Ton Davids, onder regie van Wendy Sinnige. Deze keer is er alsnog een feestelijk tintje, vanwege ons ruim 100-jarige bestaan. Extra bijzonder is dat we dit jaar onze groep hebben kunnen uitbreiden met maar liefst vier debutanten, waar we erg blij mee zijn!

Over het stuk
Het stuk speelt zich af in een verzorgingstehuis, waar we de patiënten – de heer Velsen en mevrouw Blaupot – in hun kamers zien. Er is van alles aan de hand. Zo komt iemand zijn werkstraf uitvoeren in het verzorgingstehuis en zijn er twijfels over de deskundigheid van het personeel en de dokter. Ook is het de vraag of de intenties van de dochter van een van de bewoners nu wel zo oprecht zijn. Weten wat er allemaal gebeuren gaat? Kom het zelf beleven en bestel nu kaarten!

Tijd en locatie
Zaterdag 21, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023
MFA Over de Leek, Zwaagdijk 204a, 1682 NP Zwaagdijk-Oost
Zaal open: 19:30, aanvang: 20:00

Tickets
Heb jij al tickets besteld? Dan kan gemakkelijk en snel via www.wikzwaagdijk.nl. Scan de QR-code en ga rechtstreeks naar onze website. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur.

Zitplaats (volwassenen)
10 euro
Zitplaats (kinderen < 12 jaar)
5 euro

Toneelgroep WIK hoopt je te zien tijdens één van de uitvoeringen!

Vorig artikelOpheffingsuitverkoop bij Knijn
Volgend artikelGeslaagd Top-2000 concert