Wij zijn blij! De eerste stap is gezet. Ons team gaat iedereen met enthousiasme ontvangen. Voor nu met enkele tafels, maar richting de zomer weer met een capaciteit als vorig jaar.

Ons terras gaat open van woe. t/m zon. van 12.00 tot 18.00 uur. Onder voorbehoud, want we zijn afhankelijk van het wisselende Nederlandse weer. Houd onze socials in de gaten!

Op mooie dagen geniet je van o.a. koffie met wat lekkers, een mooie wijn, “speciaal” bier van de tap of uit fles etc. Lunchen? Géén probleem. V.a. 12.00 uur serveren wij soep, broodjes, een burger, een salade etc. Wat lekkers bij de borrel? Een lekker bittergarnituur of borrelplank is ook te vinden op de terraskaart. Een tafel online reserveren lukt niet. Wandel of fiets spontaan langs, een reservering bij het terras volstaat!

Ook is het mogelijk om onze “koude” lunchgerechten op bestelling af te halen. Deze broodjes en salades zijn online via www.t-fortuin en telefonisch via 0228-581336 te bestellen. Thuis, op je werk, op de veranda, in de boot, in je tuin genieten van een lekkere lunch kan dus ook.

De voorschriften zijn bepaald. Wij vragen iedereen hier begripvol mee om te gaan. Als we dit samen volhouden, gaan we wellicht straks ook genieten in andere ruimtes van ons bedrijf. Laat de zon nu maar komen, wij hopen jong en oud snel te zien op ons terras!

O ja, we blijven ook doorgaan met het bereiden en bezorgen van de Fortuin bij je thuis gerechten, borrelboxen, lunchboxen, high wine & beerboxen en op 9 mei de Moederdag ontbijtbox.

Fortuin | Actief!

Wij zijn totaal niet gewend om stil te zitten. Om de coronatijd door te komen heeft ons team heel wat kilometers gelopen, gefietst etc. Tijdens deze wandelingen is ’t Fortuin actief ontstaan. Het komende seizoen gaan we dan ook voor actie! We gaan wandelen, fietsen, solexrijden, tuctucrijden, varen, motorrijden. Actief gecombineerd met gezelligheid, want wij hebben gemerkt dat dat zoveel leuker is!

Wij zetten nu de puntjes op de i bij alle leuke arrangementen en maken deze binnenkort bekend! Wil jij samen met je vriendengroep, familie, gezin of collega’s actieve en gezellige momenten beleven houdt onze informatiekanalen dan in de gaten!

Heb je zelf wat leuks bedacht en zoek je nog een leuke locatie voor een korte stop, een lekkere bbq, lunch of diner? Wij hebben ruimte en hebben veel leuke tips en adviezen!

Met enthousiaste, gezonde en hoopvolle groet,

Frank, Karin & team!