Wij zijn overdonderd en super dankbaar voor de vele bestellingen die bij ons binnen komen. Dit doet ons in deze onzekere tijd ontzettend goed. Namens ons hele team willen we dan ook iedereen die ons op wat voor manier dan ook steunt enorm bedanken!

Onze mogelijkheden tijdens de feestdagen:
1e kerstdag: lunchbox en dinerbox geheel uitverkocht.

2e kerstdag: Driving Home For Christmas lunch en dinerbox.
Beide boxen bestaan uit een drie gangen menu. Het menu bestaat uit een assortiment van gerechtjes zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Een mooie proeverij!
De voorgerechten en nagerechten zijn helemaal klaar om van te genieten. De hoofdgerechtjes zijn door ons voorbereid en zijn na een paar kleine handeling (voornamelijk verwarmen) klaar om te serveren. Zo kan je zo lang tafelen als je wilt en blijft de kwaliteit gegarandeerd.
De dinerbox uitbreiden? Dit kan door er een romig gebonden soep van paddenstoel/truffel bij te bestellen.
Kosten p.p. lunchbox: 27,50 p.p. Kosten p.p. dinerbox: 37,50 euro p.p.

3e kerstdag: High wine & beerbox. Kerstspecial met m.m.v. Sven Manshande + Driving Home for Christmas dinerbox.
Traditioneel vieren wij in Wervershoof 3e kerstdag. Na twee familiedagen zoek je op 3e kerstdag de gezelligheid van vrienden op. Dit jaar dan kleinschalig, maar niet minder leuk!
Wij brengen onze High wine & beer beleving bij je thuis. Vier lekkere bieren, vier mooie wijnen en daarbij lekkere hapjes, brood/boter etc. Via een filmpje brengen wij een mooie uitleg over al dit lekkers bij je thuis, waardoor het lijkt alsof je in ons café zit. In deze kersteditie zal Sven The Pianoman bij ieder gerecht zorgen voor de juiste muzikale vibes! Kosten: 28,50 euro p.p. te bestellen vanaf 2 pers.

Oudejaarsavond: Happy 2021 hapjesbox.
Ondanks de kleine setting maak je de jaarwisseling toch wel gezellig?! De box bevat het volgende lekkers: brioche met carpaccio, pastasalade met gerookte kip, zalmtartaar/paling, hartige macarons, Oosters kipspiesje, mini burgertje, ham en worstsoorten, kaastrio van Kaas & Zo, partycrackers, truffeldip, pestodip/toast en een piccolo mousserende wijn.
Kosten: 20,00 euro p.p. Te bestellen vanaf 2 pers. Wellicht is deze box een leuk eindejaarscadeau!

Meer info over de inhoud en kosten van onze boxen is te vinden op onze website
www.t-fortuin.nl
De boxen graag tijdig reserveren! Het bied ons een veilige werkwijze en planning.

Bestellen, betalen, bezorgen.
Alle boxen zijn via de site te reserveren. Let op! Gebruik de reserveerbutton. En klik vervolgens op het gewenste arrangement. Het systeem helpt je verder.
Uiteraard is het ook mogelijk de boxen telefonisch of via mail te reserveren.
De betaling verloopt via een betaalverzoek in de dagen voorafgaand aan de kerstdagen of jaarwisseling.
De maaltijd laten bezorgen? Tegen een kleine vergoeding (2,50 euro in gemeente Medemblik) brengen wij de maaltijd op het gewenste adres. Vermeld de adresgegevens bij de reservering in het vakje opmerkingen.

Een box cadeaugeven!
Gaan je gedachten tijdens de feestdagen uit naar iemand anders? Is het niet mogelijk om iedereen aan tafel te krijgen? Geef dan een mooie box cadeau. Kerstlunch en dinerboxen zijn al te bestellen vanaf 1 pers.

Mogen we een route naar jullie inplannen?
Namens ons hele team bedankt voor uw support en reservering.
Fijne kerstdagen!