De stichting Support4Irene organiseert op zondag 29 december a.s. een supportersbusreis naar het Nederlands Kampioenschap Afstanden in Heerenveen. Irene rijdt op deze dag de 5000 m en de mass start.

Met deze busreis kunnen sponsoren en andere belangstellenden mee. Mocht het aantal aanmeldingen groter zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, dan hebben de sponsoren en hun partners voorrang.

De kosten voor deze busreis bedragen € 30,00 per persoon. Hierbij is inbegrepen de entreeprijs van Thialf in Heerenveen. We hebben dit jaar gekozen voor zitplaatsen. Voor gouden en zilveren sponsoren zit de busreis (voor één persoon) in het pakket, bronzen sponsoren betalen een gereduceerd tarief van € 20,00. Er kan bij de bus contant betaald worden, liefst met gepast geld.

Wilt u ook bronzen, zilveren of gouden sponsor worden? Informatie daarover vindt u op onze website www.support4irene.nl. Aanmelden voor de busreis kan via info@support4irene.nl.

Alle deelnemers krijgen voor de herkenbaarheid in Thaif een Irenesjaal uitgereikt in onze clubkleuren.

De bus zal om 11.00 uur vertrekken bij De Dars in Wervershoof. Om ongeveer 20.00 uur hopen we weer in Wervershoof terug te zijn.

Als u mee wilt, meld u dan snel aan! Er kunnen 50 personen in de bus.

Met vriendelijke groet, Support4Irene