Maandag 15 april heeft de commissie kernvisie 2019-2035 een avond georganiseerd in de Schoof. Doel van de avond was om inzicht aan de bewoners van Wervershoof te geven over het hoe en waarom een Kernvisie en hoe deze tot stand moet komen. Daarnaast wilde de commissie de mening peilen van de bezoekers over diverse onderwerpen.

Om 19.30 uur werd er eerst nog een korte uiteenzetting gegeven over de plannen met de Vooroever en IJsselmeer kust. Een zeer interessant verhaal. Daarna nam Dennis Swart het woord namens de commissie, er waren een aantal stellingen voorbereidt en die verschenen op het scherm van de beamer. De aanwezigen konden via hun mobiele telefoon inloggen en hun mening geven. Zo heeft de commissie van de 80 aanwezigen de mening kunnen peilen en kan daarmee verder werken.

Na de stemmingen per telefoon kon men over de diverse onderwerpen verder discussiëren aan de sta tafels aan de achterzijde van de zaal en hier komt men post-its met ideeën achterlaten. Hier werd zeer goed gebruik van gemaakt. Voor de commissie was het een leerzame avond, die veel informatie heeft opgeleverd. Wij danken de aanwezigen voor hun aanwezigheid en betrokkenheid bij hun dorp. Voordat het concept in oktober aan de inwoners van Wervershoof zal worden voorgelegd zult U ongetwijfeld nog horen van de commissie Kernvisie. U kunt de commissie bereiken via kernvisiewervershoof@gmail.com

Diverse inwoners hebben ons op dit emailadres al gemaild met hun idee of mening over een aantal zaken. Laat Uw betrokkenheid zien en praat mee over de toekomstvisie van Wervershoof.