Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan Skriemer 23. De redactie buigt zich nog over de proefdrukken, waarbij vooral kritisch wordt gekeken naar de lay-out e.d. waarna het geheel naar de drukker kan.

Het belooft weer een heel mooie uitgave te worden met een gevarieerd aantal onderwerpen, zoals ‘op studie in Hageveld’, onderduikers in Wervershoof, twee jubilerende muziekverenigingen, de veelzijdige taak van een ‘voorloper’, de laatste visser van het dorp, het leven als protestant tussen de katholieken, hoe het bedrijf van een klein bouwertje uitwaaierde over de hele wereld, een nationaal bekende poppenspeler van eigen bodem, en nog veel meer. Een boek boordevol verhalen en foto’s voor slechts € 13,00. Ook voor de jongere inwoners van Wervershoof best de moeite om er eens kennis mee te maken!

Ook de voorbereidingen voor de presentatieavond zijn in volle gang. Deze avond is op 22 november in de Schoof. De entree voor deze avond is nog steeds gratis, de koffie, net als vorig jaar, niet meer.

Voor het koffieconcert van a.s. zondag 20 oktober met Soelaas zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar à € 6,00, inclusief koffie/thee. Trio Soelaas covert pop- en kleinkunstliedjes en giet ze in een speciaal Soelaas-jasje, waardoor er heel verrassende combinaties ontstaan. Soms swingend, soms uitbundig, soms klein en ontroerend laten Loes Pronk, Sandra Duin en Daniëlle Berkhout u hun favoriete nummers horen, ondersteund door piano, gitaar, bas, bugel en ukelele. Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur, in het oude Raadhuis.

Wordt verwacht: 22 december Kerstconcert met Christmas T(h)ree; 12 januari de Ierse band Coracle.