Terwijl Skriemer 27 in de afrondende fase zit, is de expositiecommissie al weer druk bezig met de nieuwe expositie ‘Bedroiveghoid’. Nadat vorig jaar de voedselwinkels en de horeca aan bod kwamen, is het nu de beurt aan de non-foodwinkels. Ook hiervan waren er heel veel in Wervershoof gedurende de laatste honderd jaar.

We beschikken voor de expositie over een groot aantal foto’s, maar zouden het geheel graag nog wat opleuken met spullen. We denken dan bijvoorbeeld aan verpakkingsmateriaal met naam van de zaak, reclamemateriaal, een uithangbord en wie weet wat al niet meer. Daarom onze oproep aan ieder die in het bezit is van dergelijk materiaal en het ons wil uitlenen. We zien uw reacties graag tegemoet via nieuwsbrief@oudwervershoof.nl of op Zeeweg 42.

De Skriemerpresentatie is dit jaar op vrijdag 24 november, de expositie ‘Bedroivegheid is weer in hetzelfde weekend op 25 en 26 november en wellicht ook nog eens in een weekend in 2024.

RaboClub support
Stichting Oud Wervershoof is ook dit jaar weer deelnemer aan de RaboClub Support. Van 4 tot en met 26 september kan er gestemd worden. We hopen ook dit jaar weer op uw stem te mogen rekenen. De opbrengst zal worden besteed aan de nieuwe expositie.

Vorig artikelLos Onderdikos bij Herensociëteit de Roos
Volgend artikelSeniorennieuws