Vanaf september gaat de Schoof met de start van het nieuwe seizoen er weer vol tegen aan maar niet alvorens iedereen te bedanken voor de prachtige kermis die we weer gehad hebben.

Michiel en Koos hadden weer een ijzersterk Kermuzpop programma in elkaar gezet met oa No Offense, Soldaat en Mad Lee en later in de avond Jos, Joost en Niels Electric Band. Het was bere gezellig met een lekker gevulde zaal.

De maandagmiddag als vanouds prijsklaverjassen en sjoelen voor de ouderen met na afloop Gerard Koedooder… ook weer erg gezellig. Top en daarom ook alle muzikanten, vrijwilligers en bezoekers nogmaals BEDANKT…

En dan op zondagmiddag 8 september vanaf 14.00 uur alvast een voorproefje op het nieuwe seizoen met de band “ZôwasUt”. De band weet ouderen te vermaken met muziek uit hun jeugdjaren, met mooie luisterliedjes, heerlijke instrumentale nummers, swingende rock en roll nummers, herkenbare feestliedjes en uiteraard met diverse leuke act’s en ze spelen dit allemaal dan ook met héél veel plezier. U kunt gezellig zitten en de entree is gratis.

Op zaterdag 14 september openen we het seizoen met Bassie en Bobo; een avondje gezelligheid met herkenbare muziek dat alle kanten op kan gaan en ook nog gratis entree. De volgende dag, zondag 15 september hebben we een platen/cd beurs van 10.00-16.30 uur. Duik je platenkast in en verzamel al je oude LP’s en CD’s en kom naar deze unieke beurs.