De voetbalcompetitie 2019 – 2020 is door de KNVB vroegtijdig afgesloten. Door het coronavirus waarin we momenteel verkeren en er niet meer gevoetbald wordt zijn de werkzaamheden op ons sportcomplex toch in volle gang.

Door het vroegtijdig uitvallen van de wedstrijden heeft de vereniging dus meer tijd om de velden en tennisbanen in orde te brengen voor de nieuwe voetbalcompetitie 2020-2021. Kortom ieder nadeel heeft zijn voordeel is een bekende uitspraak van een bekende groot fenomeen.

Na het bekend worden van het KNVB bericht einde competitie kon de renovatie van het hoofdveld dus eerder beginnen. De komende tijd worden de stroomkabels voor de veldverlichting op het hoofdveld aangelegd. De beregeningsinstallatie wordt in het hoofdveld aangebracht en de lichtmasten zullen ook worden geplaatst. Het veld kan vervroegd worden ingezaaid wat ten goede komt aan de groei van het veld. Ook het zand op de toekomstige tennisbanen ligt op zijn plek. Hier kan men dus ook verder met de verdere aanleg van de banen. Ondanks het virus gaan de werkzaamheden dus gewoon door. We houden u verder op de hoogte van de stand van zaken in dit weekblad, Facebook en de website van V.V.W. Iedereen veel sterkte in de strijd met het coronavirus.