Wist u dat… 63 % van de Spaanstaligen geen Engels spreekt of verstaat? Het aantal reizigers naar Spaanstalige landen nog nooit zo groot is geweest? Er ook in de Verenigde Staten al 50 miljoen mensen Spaans spreken? Er elk jaar een recordaantal pelgrimgangers de Camino de Santiago loopt, fietst of op een andere manier aflegt? En dat de communicatie met de bevolking een stuk soepeler verloopt met een basiskennis Spaans?

Een cursus Spaans bij La Academia komt je reiservaring ten goede, en komt van pas in een professionele carrière omdat bedrijven steeds vaker zakendoen met Latijns-Amerikaanse landen.

In oktober start er een cursus cursus voor beginners in de Schoof Wervershoof. U kunt zich hiervoor aanmelden.

La Academia biedt meer dan alleen een cursus Spaans. Elke maand is er een conversatiecafé Local Intercambio om Spaans te oefenen. Ook in 2020 organiseren we weer een studiereis naar Valladolid en zullen ons daar onderdompelen in de Spaanse taal- en cultuur. Verder hebben we een samenwerking met Cinema Oostereiland en houden Spaanse filmavonden, en bieden allerlei culturele activiteiten en (kook) workshops aan.

¡Ponte en marcha y apúntate!

Voor meer informatie en aanmelding: La Academia, mw. drs. Connie Dhauw.  Tel.: 0228-321640. E-mail: cdhauw@laacademia.nl en op www.laacademia.nl