Zondagmiddag 20 oktober opent Stichting Oud Wervershoof het koffieconcertseizoen in het Oude Raadhuis met Soelaas. Dit trio, bestaande uit Sandra Duin, Daniëlle Berkhout en Loes Pronk, covert op verrassende wijze popliedjes van onder andere Carole King, Amy Winehouse, Alanis Morissette en KT Tunstall.

Liefhebbers van Nederlandstalige kleinkunst komen ook aan hun trekken, want de dames zijn groot fan van Yentl en De Boer en hebben dit duo meermaals in het repertoire opgenomen. Soms swingend, soms uitbundig, soms klein en ontroerend laten Loes, Sandra en Daniëlle u hun favoriete nummers horen, ondersteund door piano, gitaar, bas, bugel en ukelele.

Misschien bent u ze tegen gekomen tijdens de laatste Muzikale Wandeling? Anders is dit een leuke gelegenheid om kennis te maken.  Onze vaste bezoekers weten het al: de sfeervolle trouwzaal leent zich uitstekend voor onze kleinschalige koffieconcerten en alle muzikanten zijn het er over eens, dat het geluid er prima is. Mocht u er nog niet geweest zijn, dan is dit wellicht een mooie gelegenheid? Het optreden is van 14.00 -16.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur. Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar, dus reserveren wordt aangeraden.

Kaarten à € 6,00 (inclusief koffie/thee voor aanvang) reserveren: cam.berkhout@quicknet.nl of telefonisch 0228-582377. Als u de lift nodig heeft, graag even vermelden bij het reserveren.