Op 22 november aanstaande neemt de Stichting Oud-Wervershoof weer een duik in het verleden. Tijdens een avond vol herinneringen, sketches, interviews, muziek en gezelligheid wordt u teruggenomen naar heel veel ‘oh ja’ momenten. In de Schoof wordt de Skriemer alweer voor de veertiende keer gepresenteerd tijdens een onvergetelijke avond.

Sjaak Steltenpool, Pé Swart en Gidus van de Swaluw zijn weer hard aan het werk geweest om op basis van de Skriemer-artikelen een puike avond aan u voor te schotelen. De artikelen in de nieuwe Skriemer bieden die kansen volop. De redactie is er weer in geslaagd om veel diversiteit te verkrijgen over de rijke historie van ons dorpsverleden. De kroniek is actueel met de meest recente geschiedenis, de rubriek ‘dut was toen nuws’ gaat daarentegen 100 jaar terug. Inwoners van ons dorp vertellen verhalen over hun passie, hun werk, over het bestaan van hun bedrijven in een ver verleden. Boeiend te zien hoe dorpsgenoten meegaan in de moderne wereld van techniek en bedrijfsontwikkeling. Oude dorpsgenoten brengen hun levensverhalen, vertellen over hun ervaringen met een ander geloof en over hun opleiding. Bekende rubrieken zullen u ontroeren. Skriemer 23 heeft werkelijk alles in huis. Wervershoof, zoals het was en geworden is. Een uniek exemplaar ligt binnen uw bereik. Wervershoof, ons dorp. De geschiedenis van het dorp wordt niet alleen op schrift vast gelegd, ook op beeld. Dit jaar wordt wederom een nieuwe DVD gepresenteerd.

Tijdens de Skriemeravond kunt u een eerste indruk krijgen. De avond begint om acht uur. De inloop is vanaf half acht. Kom op tijd! En natuurlijk is er gelegenheid om het boek en de DVD aan te schaffen. Vanaf 23 november zijn deze juweeltjes verkrijgbaar bij onze middenstanders Rosamunde en Knijn Inktspeciaalzaak. Trouwe lezers krijgen het thuis aangeboden.

Op de foto is een moment van nostalgie tijdens de vorige Skriemeravond afgebeeld.

Vorig artikelAndijk heeft de gevaarlijkste kruispunt van de gemeente Medemblik
Volgend artikelActie KIKA kinderen de Schelp