De koude maanden zijn aangebroken. Dagen vol sfeer, familiebezoeken staan gepland. Sinterklaas/Kerst komt in  zicht en er wordt tijdens een lekkere maaltijd, borrel, receptie teruggekeken op 2019… Tussendoor kan je ook nog terecht bij één van onderstaande leuke uitjes!

Zon 08-12: Theaterconcert Eva Lena en The Generations!
Op 8 december kun je genieten van het theaterconcert van Eva Lena & The Generations. In een sfeervolle en geheel in decembersfeer omgetoverde zaal laat dit gezelschap je genieten van eigen liedjes en songs van o.a. Janis Joplin, Crosby Stills Nash and Young en Fleetwood Mac. Het concert heeft als rode draad het repertoire van James Taylor en Carole King.

Kom 8 december genieten van dit mooie concert! Aanvang 15.00 uur. Zaal open 14.30 uur.  De entree is € 12,50 euro inclusief een kop koffie of thee. Plaatsen reserveren kan via info@t-fortuin.nl

“Sinterklaas” kadotip!
Een kadobon van het eetcafé past in iedere schoen, door iedere schoorsteen en in heel veel surprises! Wil je meerdere bonnen m.b.t. een leuk relatiegeschenk, laat het ons even weten!

Vr. 13-12: pop 2000 quiz door QBWUA!
Net als voorgaande edities word het weer een avond vol kennis, beleving, herkenning en humor! Stel jij tactisch een winnend team samen?! Aanmelden kan via info@quizevents.nl en info@t-fortuin.nl Aanvang 20.30 uur, kosten € 13,50 per team! De eerste teams zijn al aangemeld, dus wees er snel bij!

Eetcafé!

Ook in het eetcafé is het een drukke maand. 5 december zijn wij uiteraard geopend en serveren wij naast de menukaart enkele leuke gerechten geheel in Sinterklaassfeer. Tijdens de kerstdagen zijn wij uitsluitend 2e kerstdag geopend. Kom jij lekker eten? Je kan lekker uit de kaart eten of kiezen voor één van de kerstgerechtjes! Wij raden je aan tijdens de decembermaand tijdig te reserveren. Bij voorkeur via info@t-fortuin.nl of 0228-581336.

Catering!
De maand december staat vol met eindejaarsborrels en etentjes. Wil je op je eigen locatie genieten van saladeschotels/hapjes, een buffet of wellicht een nieuwjaarsontbijt? Wij denken graag mee in de mogelijkheden en kijken graag of er op jouw gewenste datum nog beschikbaarheid is. Wees er snel bij, vol = vol!

Agendatips!

  • Donderdag 12-12: OVW café. Gastspreker: Brouwerij Radboud.
  • 2e Kerstdag: Kerst in het eetcafé.
  • 3e kerstdag: WIJ Christmas Party en receptie, DJ Jacco Deen en René Karst!
  • 01-01: Nieuwjaarsreceptie met Marsha & Friends!
  • 25-01: Winterstoppop!

Tot ziens!
Frank, Karin en team!