Na de toespraak van premier Rutte op maandag 28 september is er contact geweest met de leden van het bestuur en is besloten om de Seniorendag/Jaarvergadering op 9 oktober in de Schoof niet door te laten gaan. We vinden het allemaal heel jammer, maar hopen dat we volgend jaar eindelijk een jaarvergadering kunnen houden. Voor nu: hou vol en let een beetje op elkaar. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Senioren Zwaagdijk-Oost: Op onze middag afgelopen woensdag 30 september die door 11 mensen is bezocht, is na samenspraak besloten om in de maand oktober nog niet te gaan starten met koersbal, sjoelen of kaarten. Wel werd er gevraagd om op woensdagmiddag met senioren die er belangstelling voor hebben om gezellig (op gepaste afstand) even met elkaar een kopje koffie te drinken en ‘n praatje te maken. We hebben afgesproken dat om 14.30 uur de koffie klaar staat en dat we eind oktober de mensen weer informeren of we wel of niet in november gaan sjoelen, kaarten of koersbal spelen. Wij houden u op de hoogte als er weer nieuwe wijzigingen zijn. Groet, Lia en Cobie.

Senioren Wervershoof: Donderdag 8 oktober om 13.30 uur is er weer competitieklaverjassen. Voor wie wil, is er ook een rummicub-tafel, waar je ook kan aanschuiven voor een praatje. Alles met inachtneming van de coronamaatregelen.

Afgelopen donderdag was het prijsklaverjassen en prijsrummicub. Uitslag van het klaverjassen: mevr. M. van Dongen ging op kop met 4913 punten, gevolgd door mevr. T.Reijn met 4894 punten. Mevr. D.Ubbink was een goede derde met 4853 punten. Hekkensluiter was deze keer mevr. C.Dudink met 2623 punten. Iedereen ging naar huis met een prijsje. Ook mevr. D. Mol, die het rummicuppen won met een overtuigende score van 3 gewonnen potjes!