Ook de tweede Zomeractiviteit afgelopen woensdag 14 juli werd goed bezocht. Er werd eerst gesjoeld en geklaverjast en daarna verzorgden Cobie en Lia een gezellige bingo. Men kreeg van Jaap Impink nog een extra consumptie aangeboden. Het was een geslaagde middag.

De fietstip van Sportservice West-Friesland/Doortrappen gaat deze keer over het twee-aan-twee rijden. De fietsgroep kon de afgelopen rit vaak naast elkaar rijden. We gingen via leuke fietspaden achter Midwoud naar Wognum, voor een koppie met wat lekkers. Daarna gingen we via de Grote Zomerdijk naar de Rijndijk, waar de koeien nog over het fietspad konden lopen, gezien de vele verse ‘vlaaien’. Via de Kleine Zomerdijk kwamen we weer in Wognum, om via de Nibbixwoud en Hauwert naar Wervershoof te rijden. Dertien fietsers en fietssters hadden een prachtige rit van deze keer 40 km. Ook meefietsen? De volgende tocht is 30 juli, start om 13.30 uur bij de kerk van Wervershoof. Tot ziens!

Soos Wervershoof: Vanwege de Kindervakantiespelen in de Schoof is de eerstvolgende soos op donderdag 29 juli met competitieklaverjassen.

Vorig artikelMet de deur in huis bij Margret en Jan Aker
Volgend artikelZomeractiviteiten senioren