Agenda: 22 nov: verkiezingen. Elke vrijdag: 10 uur koffietijd in de Schoof.

Website KBO Senioren WOZ: www.SWOZ.nl. Op onze website vindt u de nieuwste informatie en het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. KBO= Krachtig, Betrokken, Ondernemend.

De Vrolijke Nootjes:
Zondag 5 november hebben ruim 55 gasten van de Zonnebloem genoten van een gezellige middag in de Schoof, met een fantastisch optreden van het koor ‘De Vrolijke Nootjes’. Rond 17.00 uur stopte het koor, maar veel mensen bleven nog lekker zitten en napraten. Zonnebloem, koor en de vrijwilligers van de Schoof, hartelijk bedankt voor de gezelligheid!

De soos:
Voor alle senioren/60+ers. Zwaagdijk-Oost: op de woensdagmiddagen is er soos/koersballen in de MFA. Zie de Schakel voor de data. Onderdijk: op de donderdagmiddagen is er competitieklaverjassen in het Dorpshuis. Zie Week in-Week uit. Wervershoof: elke donderdagmiddag soos, klaverjassen en 1 x per maand bingo, in de Schoof. Zie de Binding.

Soos Wervershoof:
Elke donderdag in de Schoof. Inloop om 13.00 uur, start 13.30 uur. 16 nov: competitieklaverjassen, 23 nov: Prijsklaverjassen en Prijsrummicub en 30 nov. Competitieklaverjassen. Donderdag 9 november was de zaal weer als vanouds goed gevuld met BINGO-liefhebbers. De prijsjes lagen gesorteerd op zoet, hartig en niet eetbaar op de lange tafel. Alles verliep vlotjes, tot een van de laatste balletjes werd getrokken: BINGO! riepen wel 15 mensen tegelijk. Gelukkig was de prijsjestafel ruim voorzien en kon iedereen iets naar zijn keuze vinden.

Rond 16.00 uur was de tafel zo goed als leeg en ging iedereen met minimaal één prijsje naar huis. De volgende bingo is op 21 december en zal in het teken van Kerstmis staan. Het zou leuk zijn als de prijzentafel aangevuld wordt met prijsjes/cadeautjes van de spelers. Tot dan!

Vorig artikelExpositie Stichting Oud Wervershoof: ‘Bedroivighoid’
Volgend artikelStiltewandeling