Agenda: 10 sept: spelletjesmiddag Zonnebloem. Website KBO Senioren WOZ: www.SWOZ.nl. Op onze website vindt u de nieuwste informatie en het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. KBO= Krachtig, Betrokken, Ondernemend.

Rabo ClubSupport 2023: “Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeren wij graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september.” Aldus de Rabobank. Ook KBO Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost heeft zich ingeschreven, met als doel om de activiteiten die we organiseren voor onze doelgroep voor iedereen betaalbaar te houden. Steunt u ons dit jaar weer? Ga dan vanaf 4 september via ‘service’ naar Rabo ClubSupport. Onze naam is KBO WOZ. U mag slechts één stem per vereniging geven. Ook de Zonnebloem Zwaagdijk-Oost verdient uw stem. Zij bezorgt de deelnemers graag meerdere keren per jaar een onbezorgde dag.

24 augustus: alweer de laatste Zomeractiviteit van 2023, de schuitentocht van Onderdijk. Helaas waren de weergoden niet met ons. De organisatie moest die ochtend het vervelende nieuws melden bij alle deelnemers dat de tocht niet doorging. Hopelijk lukt het volgend jaar!

Terugblik Zomeractiviteiten 2023:
Wat was het een gevarieerd programma! De organisatoren van de diverse kernen van de gemeente Medemblik hebben hun beste beentje vóór gezet. Het aanbod in Wervershoof, Onderdijk en Zwaagdijk-Oost nodigde veel senioren/55-plussers om de middag bij te wonen. Alle organisatoren hartelijk bedankt! ( Na de Swingo in de Schoof is iemand haar tas en sjaal vergeten. Helaas ligt de tas niet meer in de Schoof. Mocht u iemand horen die een tas heeft gevonden of per ongeluk heeft meegenomen, neem dan contact op met de Schoof (0228-582876) of mail naar info@deschoof.nl)

Senioren Sportmiddag Hoogkarspel
De gezamenlijke seniorenbonden van Venhuizen, Westwoud, Oosterblokker en Hoogkarspel organiseren op 16 september 2023 een beweeg- en ontmoetingsdag in de sporthal aan de Sluisweg in Hoogkarspel. Het begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Na afloop kunt u gezellig nazitten in het sportcafé.
Fietsgroep Wervershoof/Onderdijk:
De volgende tocht is op vrijdag 1 september. Start om 13.30 uur vanaf de kerk van Wervershoof.

Fietsgroep Zwaagdijk-Oost:
vrijdag 15 september dagtocht door West-Friesland. Start om 9.45 uur bij café De Ark.
Ouderengym Onderdijk: Dinsdag 5 september start de ouderengym (stoelgym) weer om 11.00 uur in het dorpshuis van Onderdijk.
Soos Wervershoof: Elke donderdag in de Schoof. Inloop om 13.00 uur, start om 13.30 uur. Donderdag 7 september gaan we verder met de 2e periode Competitieklaverjassen. Donderdag 14 september spelen we de vertrouwde Bingo, met leuke/lekkere prijsjes. We heten de kopers van de gemeenschapsveiling van harte welkom.

Vorig artikelWelk verhaal vertelt jouw vakantiefoto?
Volgend artikelLandelijke bekerwedstrijd