Agenda: 17 mrt: Jaarvergadering KBO Senioren WOZ in dorpshuis Zwaagdijk-Oost. Nacht 17/18 mrt: Stille Omgang. 29 mrt: aanschuifbuffet in de Schoof. 5 april: Abdij van Egmond. Elke vrijdag 10 uur: Koffietijd in de Schoof. Schuif gezellig aan!

Website KBO Senioren WOZ: www.SWOZ.nl. Op onze website vindt u de nieuwste informatie en het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. KBO= Krachtig, Betrokken en Ondernemend.

Koffietijd: Afgelopen vrijdag begon het pittig te sneeuwen, maar we wilden Annie niet met een volle koffiepot laten zitten. Dus waren de vaste ‘koffieleuten’ toch naar de Schoof gegaan. Uiteraard kwam de sluiting van de Zeehoek ter sprake: niet alleen 700 kinderen krijgen daar les, ook ruim 250 ouderen, variërend van 60 tot 90 jaar, komen wekelijks hun spieren versterken via aquafitness of baantjes zwemmen. Van overheidswege wordt het bewegen van ouderen gepromoot en zwemmen is juist zo goed voor deze doelgroep! We hopen maar dat een nieuw zwembad gauw gereed komt. Ook kwamen de huisartsen van vroeger nog ter sprake, zoals dr. Kenter. Ook trek in een lekker koppie met een koekje? Elke vrijdag om 10 uur heeft Annie de gratis koffie klaar. Tot ziens!

Jaarvergadering 17-3-’23 in Zwaagdijk-Oost: S.v.p. opgeven voor 15 maart bij Atie Dudink, tel.: 0228-752405. Tot ziens!

Bezoek Abdij van Egmond: Woensdag 5 april, in de Goede Week, zijn we uitgenodigd voor een bezoek aan de Abdij van Egmond. Iedereen, ook niet-leden, is van harte welkom. Rollators zijn geen probleem. De dag begint rond 10 uur met koffie en wat lekkers. Dan volgt een rondleiding en vóór de lunch nemen we deel aan een stukje van het middaggebed. Na de lunch brengen we een bezoek aan de abdijwinkel. Daarna verzorgt de heer Leo Feijen een korte lezing. Rond 15.00 uur gaan we weer op huis aan. Er kunnen 50 mensen deelnemen en we gaan per eigen vervoer. Wel interesse, maar geen eigen vervoer? Dat kunnen we met elkaar regelen. Als u zich opgeeft, dan horen we graag of u rijdt en hoeveel mensen u mee kunt nemen. Bijdrage: €25,- en €2,50 vervoerskosten. Opgeven bij: Marja Ridder-Ruiter (0228-855147).

Soos Wervershoof: (donderdag in de Schoof, inloop 13.00 uur, start 13.30 uur).16 maart Competitieklaverjassen, 23 maart Prijsklaverjassen en Prijsrummicub en 30 maart Competitieklaverjassen. Het was weer een gezellige bedoening op 9 maart tijdens de Bingo. Ruim 30 liefhebbers waren tijdens het voorlezen van de nummers muisstil, maar in de pauze werd flink gepraat en gelachen. De volgende Bingo op 6 april wordt een Paasbingo. Ben je met de voorjaarsschoonmaak bezig en wil je (op)ruimen? Leuke prijsjes zijn altijd welkom. Tot ziens!

Vorig artikelKeuze gevallen op Sint Martinuskerk in Medemblik
Volgend artikelMalcolm MacWatt in het Groene Kerkje