In de agenda/op de kalender


3 feb.: Filmmiddag in dorpshuis Zwaagdijk-Oost.
15 feb.: aanschuifbuffet in de Schoof (tel. 0228-581876)
17 mrt: Jaarvergadering KBO Senioren WOZ in dorpshuis Zwaagdijk-Oost

Elke vrijdag 10 uur:
Koffietijd in de Schoof. Schuif gezellig aan!

Nestor KBO-NH:
Afgelopen week heeft u de eerste nieuwe Nestor van KBO Noord-Holland ontvangen. Het is de redactie gelukt om een zeer lezenswaardig magazine te maken met een mooie afwisseling van nieuws en verhalen.

Filmmiddag 3 februari 2023:
KBO Zwaagdijk-Oost organiseert een filmmiddag in dorpshuis Over de Leek. Inloop: 13.30 uur. Om 14.00 uur start de film “Wei”, een aangrijpende documentaire over dementie van Ruud Lenssen. Twee op de vijf mensen op leeftijd krijgt er mee te maken, als patiënt of als mantelzorger. Na de film is er ruimte voor gesprek of vragen over dit onderwerp. Nellie en Carien verzorgen de inwendige mens. Na de pauze vertoont Jan Oudeman een film van de Historische Vereniging. Ook niet-leden zijn van harte welkom, bijdrage €5,-. Opgeven bij Atie Dudink, voor 2 februari s.v.p. Tel.: 0228-75 24 05.
N.B.: In De Schakel staat per abuis een verkeerd telefoonnummer van Atie.

Website KBO Senioren WOZ:
www.SWOZ.nl. Op onze website staan alle data en andere wetenswaardigheden. KBO= Krachtig, Betrokken en Ondernemend.
Busreis 2023: Wat een enthousiasme voor de reis! Inmiddels is de bus vol en zijn de kamers bezet.

Soos Wervershoof:
donderdag in de Schoof, inloop 13.00 uur, start 13.30 uur). 2 februari Competitieklaverjassen, 9 februari Bingo en 16 februari Competitieklaverjassen.

Het Prijsklaverjassen/Prijsrummicub werd goed bezocht, gelukkig waren er meer dan genoeg prijsjes om uit te kiezen. Annie Meilink met 5129 pnt. mocht als eerste een keuze maken. Tweede was Claasje Meijer met 5073 pnt. en derde Tinus Bank met 5029 pnt. Bij het Rummicuppen was Dora Mol de beste met slechts 36 strafpnt. Petra Steltenpool was daarna aan de beurt om iets van de tafel te pakken. Zij had 63 strafpunten. Trudy Boon had deze keer 181 strafpunten.

Iedereen ging naar huis met iets leuks/lekkers. Tot ziens!

Vorig artikelBurgemeester Frank Streng neemt afscheid als burgemeester
Volgend artikelMAESTRO concert St. Caecilia