Gezellig koffie-uurtje: Elke vrijdagochtend staat om 10 uur de koffie klaar in de Schoof. Een aantal vaste gasten, mannen en vrouwen, heeft de weg naar de Schoof al gevonden. Gastvrouw Annie zorgt voor een koekje en de gasten zorgen voor de gezelligheid. De koffie is voor rekening van de Schoof, wie wil kan een vrijwillige bijdrage doen in de pot.

Senioren WOZ (KBO) organiseert in elke kern de zg. ‘soos’. Ook niet-leden zijn van harte welkom. In Zwaagdijk-O is dat op woensdag in het dorpshuis. Meer informatie kunt u vinden in De Schakel. Onderdijk heeft op donderdag de soos in het dorpshuis. In de Week in – Week uit staat verdere informatie. In Wervershoof is De Schoof op donderdag de soosruimte voor kienen, klaverjassen, kletsen. In de Binding staat het programma. Ook kunt u altijd dit alles en nog veel meer terugvinden op de website: www.SWOZ.nl. De website heeft tevens links naar landelijke en regionale dagbladen en de TV-gids. KBO = Krachtig, Betrokken, Ondernemend!

Soos Wervershoof
Donderdag 10 november was het volle bak tijdens het Prijsklaverjassen/Prijsrummicub: 28 kaarters en 4 rummicuppers. Gelukkig waren er genoeg prijsjes op de tafel zodat iedereen ruime keuze had, uiteraard de winnaar eerst. En dat was Tini Botman-Schuitemaker met 5344 punten. Tweede was Gon Alkemade-Botman met 5308 punten en derde was Toon Koper met 5217 punten. Na vijf potjes Rummicub bleek Petra Steltenpool de beste met het minst aantal strafpunten, gevolgd door Jeltje Ruiter. Derde was Marja Ridder en deze keer was Dora Mol laatste.

Iedereen die van een spelletje houdt is van harte welkom: donderdag 17 november is het competitieklaverjassen en donderdag 24 november komen de bingobordjes op tafel. Donderdag 1 december is het Prijsklaverjassen/Prijsrummicub. Ditmaal heeft een knechtje van Sinterklaas de gekochte prijsjes ingepakt….

Vorig artikelSprekersavond Bas Nijhuis
Volgend artikelPresentatie Skriemer 26