Uitnodiging Ontmoetingsdag KBO-NH: Samen op Weg naar 2030


Wat verwacht u van een seniorenorganisatie? Wat zijn uw wensen voor de toekomst en hoe kan een seniorenorganisatie hieraan bijdragen? Dat zijn voor KBO Noord-Holland belangrijke vragen. Als belangenverenigingen voor senioren in Noord-Holland moeten wij op de hoogte blijven van wat speelt bij onze leden. Daarom nodigen wij u uit voor onze Ontmoetingsdag: Samen op Weg naar 2030. Tijdens deze ontmoetingsdag gaan we samen in gesprek. Aan de hand van thema’s en stellingen kunt u aangeven wat u verwacht van een seniorenorganisatie als de KBO.
Wanneer en waar? Datum: 4 oktober 2022. Tijd: 10.30 uur tot 15.00 uur. Locatie: Cultuur Koepel, Kennemerstraatweg 464, Heiloo.
De zaal is geopend vanaf 9.30 uur. Voor een lunch zal worden gezorgd. Deelname is gratis voor leden van de KBO in Noord-Holland. Niet-leden wordt €10,00 in rekening gebracht voor de lunch. Aanmelden: U kunt zich aanmelden via onze website www.kbonoordholland.nl (Ontmoetingsdag Samen op Weg naar 2030). Of telefonisch: 023- 750 51 55 (wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 15.30 uur). Houd uw lidnummer (op uw Pas) bij de hand. Graag tot ziens! KBO = Krachtig, Betrokken, Ondernemend!

Magazine KBO/PCOB
Deze week ontvangt u weer het mooie magazine. Ingesloten treft u de uitnodiging voor de

Nationale Ouderendag:
Vrijdag 7 oktober 2022. De eerste vrijdag in oktober is door het Ouderenfonds Nederland uitgeroepen als Nationale Ouderendag. Deze middag is bestemd voor alle senioren, u hoeft geen lid van de KBO of gast van de Zonnebloem te zijn. Vorig jaar stond op 1 oktober de Schoof op zijn kop: 100 mensen genoten van een gezellige middag met het duo Zuss. Dit jaar wordt de Seniorendag georganiseerd in het dorpshuis van Onderdijk door Senioren WOZ (KBO) en de Zonnebloem MOW. De inloop is vanaf 13.30 uur en de koffie/thee met iets lekkers staat klaar. Trek in een tweede kopje? Ook die is voor onze rekening. Iemand van de gemeente vertelt iets over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en daarna zorgen Rhythm Haakman en Megan Roele voor een gezellige, muzikale middag. In de pauze krijgt u een drankje en een hapje aangeboden. De uitnodigingen worden uitgedeeld en opgehangen in de winkels. Als u geen eigen vervoer kunt regelen, neem dan contact op met Margreet Vroegop: 06-40793240 (Zonnebloem).

Goedkope rijbewijskeuring Senioren in Wervershoof:
Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 22 oktober en vervolgens eens per maand in De Schoof, Kerkelaantje 1. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau 085-4883616. Zelf een datum reserveren kan via de website www.goedkopekeuringen.nl. De artsen waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij het Zorgdomein. Tarieven (incl .BTW) : 75+B/E en medisch €45,00. C/D/E en Taxipas €60,00. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. Voordat u naar de keuring gaat dient er een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van het CBR (per post of mail). Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Soos Onderdijk:
Donderdagmiddag 22 september is de soos in Onderdijk weer begonnen. Een twintigtal personen schuiven aan: koffie en koek staan klaar bij de kaarttafels.

Soos Wervershoof:
Ook hier deden een twintigtal mensen mee aan het competitieklaverjassen. Deze keer waren er geen liefhebbers voor rummicub. Uitslag 1e ronde 3e periode Competitieklaverjassen op 22-9-2022: 1. Nico van Diepen met 5174 punten, 2. Gerard Hauwert met 5168 punten en 3.Truus Reijn met 5084 punten. Donderdag 29 september staat de Bingo klaar, er wordt weer gezorgd voor leuke, lekkere prijsjes. Donderdag 6 oktober is het Competitieklaverjassen. Tot ziens!

Vorig artikelFilmavond met livemuziek
Volgend artikelWethouder Sport feliciteert Europees kampioen