Het was ’n rustige middag in St Jozef, kwam vast door het mooie weer. We hebben de 2e periode hiermee afgesloten.  We starten op 10 oktober met de 3e periode van het Competitie klaverjassen. Maar volgende week eerst nog ’n Bingomiddag.

Uitslag 5e ronde /2e periode Competitieklaverjassen op 12 sept. 2019:

  1. Dhr. K. Schuitemaker: 5298 punten
  2. Mevr. G. van Rooijen: 5261 punten
  3. Mevr. C. Schuitemaker – Dekker: 5235 punten
  4. Poedelprijs Mevr. C.M. Meijer – Zonneveld: 3464 punten

Einduitslag  2e periode Comp. klaverjassen van 4 april t/m 12 sept. 2019:

  1. Mevr. W. Kok – Wiering: 24767 punten
  2. Dhr. K. Schuitemaker: 23985 punten
  3. Mevr. A. Meilink: 23616 punten
  4. Mevr. C. Schuitemaker – Dekker: 23578 punten
  5. Mevr. G. van Rooijen: 23214 punten

Fietsen Zwaagdijk
Herinnering fietstocht KBO Ermelo-Harderwijk – Voor de fietstocht van 19 september trekken we er een hele dag op uit. We vertrekken om 09.00 uur vanaf de Ark met de auto en fietsdrager. Bij aankomst in Ermelo gaan we eerst koffie drinken bij brasserie “De Volksmond “ Daarna fietsen we een mooie route door de bossen en langs het “Wolderwijd” naar Harderwijk. Aan de boulevard van Harderwijk stoppen we voor de lunch. Hierna een stukje langs het “Veluwemeer” en weer terug naar Ermelo. Voor diegene die wel graag mee willen fietsen maar niet in de gelegenheid zijn om de eigen fiets mee te nemen, zijn er in Ermelo fietsen te huur.

Opgave voor deze fietsdag voor 17 september bij Gerard en Nellie Korver telefoon 0228581752 of 0625558133 Het kan ook via de mail: gjwkorver@quicknet.nl. Een voorstel is, om bij terugkomst bij de Etalage op het WFO terrein te gaan eten. Nellie en Gerard

Fietsen Wervershoof
Het was prima fietsweer op 13 september, toen we vertrokken naar het Schippershuis in Hoorn. De tocht ging door het Willem Wiezepark in de Kersenboogerd. Altijd een mooi stukje. Daarna ben je via de Holenweg al snel in het oude Hoorn om door de Oosterpoort bij de haven terecht te komen. Een mooie plek om op te steken. De terugweg ging onder meer over de vroegere Rijweg, dat nu een splinternieuw viaduct heeft gekregen met ruime fietspaden.

Komende vrijdag 20 september gaan we bij goed weer ook op pad. Het doel is nog niet bekend, maar we starten zoals gewoonlijk om 13.30 uur bij de Werenfridusschool. Monique en Riet

60-jarig Jubileum KBO
En dan is het eindelijk zover. Na een lange voorbereidingstijd is het 60-jarig jubileum van onze KBO daar. Komende zondag wordt dit samen met heel veel leden gevierd. We hopen op mooi weer, een mooie viering in de kerk en een heel gezellig samenzijn met elkaar, met lekker eten en een humoristisch optreden. . Op naar het volgende lustrum, waarin we elkaar weer graag en vaak ontmoeten. Wij ontvangen u graag tijdens onze  activiteiten.