Vorige week donderdag was de beurt aan Onderdijk. Zij hadden een kennismaking met Tai Chi Tao, onder leiding van mevrouw Bettina Kraus-Koning. Zij was heel gezellig en gaf heel duidelijk les. Er waren 9 deelnemers deze middag, waarvan vier echt voor de Tai Chi kwamen en de rest wilde het een keer meemaken. Iedereen vond het fijn en werd goed verwend. Al met al een toch een geslaagde middag.

Busreisje Winkel
Op donderdag 18 juli wordt met de bus een mooie route gereden naar de Vlindertuin in Winkel. Daar worden we ontvangen met koffie en gebak. We sluiten deze dag af met een heerlijk diner.

Opstapplaatsen zijn: Zwaagdijk 13.00 uur, Wervershoof bij St. Jozef 13.30 uur en Onderdijk bij de kerk om 13.45 uur.  De kosten voor deelname zijn 25 euro. Mocht u nog mee willen, er is nog plaats over in de bus. U kunt nog bellen naar Atie Dudink uit Zwaagdijk. Telefoon 0228-752405.

Muzikale middag
Op donderdag 25 juli is er een gezellige middag, ditmaal in MFA Zwaagdijk. Muzikaal ondersteunt door Wil Luiken, met piano en zang en wie weet: voetjes van de vloer… Natuurlijk wordt u ook hier voorzien van een natje en een droogje. Deelname kost 7 euro. Opgave kan nog bij Atie Dudink (zie boven)

Deze activiteiten zijn voor iedereen, u hoeft dus geen lid te zijn van de KBO, hoewel het natuurlijk wel heel gezellig is als u zich bij ons aansluit als lid.

Fietsen Wervershoof
De fietstocht naar Medemblik was een aparte. Hemelsbreed zo’n 6 kilometer, maar wij wisten er 30 kilometer van te maken, langs wegen en leuke paadjes, waar we nog nooit gefietst hadden. We weten nu waar Pampus ligt of de Piraat. We staken op bij Strandpavilioen de Zoete Zee. We zaten daar voortreffelijk met uitzicht op het IJsselmeer. De volgende fietstocht is weer komende vrijdag. We staan weer op de bekende plek bij de Werenfriduskerk om 13.30 uur. Fiets gezellig met ons mee. De route is nog niet bekend, maar het wordt vast weer mooi, met onderweg een leuke opsteekplek.