Het was de afgelopen week weer een gezellige middag met Prijsklaverjassen, Rummikub, Keezen. Eida en Marja hadden weer voor mooie prijsjes gezorgd zodat iedereen weer met een prijs naar huis ging. Ook de biljarters lieten de ballen weer over het laken rollen, het was weer een gezellige middag, waar ook nog genoeg tijd was voor ’n drankje en ’n praatje met elkaar.

Uitslag van het Prijsklaverjassen  op 31 oktober  2019, uitslag is gelijk bekend gemaakt

  1. Mevr. C. Dudink – Schuitemaker  5109 punten
  2. Mevr. A.T. Hoogland – Hoffer 5041 punten
  3. Mevr. M. B. Hauwert – Botman 4979 punten
  4. Poedelprijs Mevr. W, Woldberg 3825 punten

Uitslag Rummikub

  1. Mevr. T. Steltenpool – Voorn 27 punten
  2. Mevr. R. Kuin Ooijevaar 27 punten
  3. Mevr. D. Ubbink 42 punten

Deze donderdag  gaan we weer Competitie klaverjassen
Ik wil alle leden van de KBO uitnodigen om ook eens te komen Klaverjassen of te Rummicuppen of biljarten, het is er gezellig en je ontmoet weer eens andere mensen. Ook al ben je nog geen lid, maar wel boven de 55 jaar dan ben je van harte welkom om eens bij ons te komen kijken en eventueel lid te worden. Want het zijn gezellige middagen in het restaurant van Huize Jozef, waar je kunt Biljarten, Klaverjassen en Rummicuppen of Keezen. En een keer in de maand hebben we de Bingo.

Seniorendag 2019
1 november werd de jaarlijkse seniorendag van de Senioren WOZ gehouden in het dorpshuis van Zwaagdijk. Mevrouw Els Singer, belangenbehartiger van Alzheimer Nederland afdeling West-Friesland, had een boeiend relaas over dementie en het omgaan met mensen met dementie. Hierna werd de middag afgesloten met gezellige muziek van Young & Younger. Hierbij dank aan de beide heren, heel goed gedaan.  Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een attentie in de vorm van een flesje ambachtelijk geperst sap, gratis beschikbaar gesteld door boerenlandwinkel Molenzicht.

Passiespelen Tegelen
Eens in de vijf jaar krijgen wij de uitnodiging om de Passiespelen in Tegelen mee te maken. Wij hebben dit nu twee maal achter elkaar georganiseerd en nu zijn wij nieuwsgierig hoeveel animo er is om er weer heen te gaan. Wij willen er op zondag 24 mei 2020 heengaan. Mocht u mee willen, graag een belletje naar Diana Verdonschot (582417) of een mailtje (dverdonschot@quicknet.nl), wel zo spoedig mogelijk. U hoeft nog niet te betalen, wij willen alleen graag weten hoeveel mensen er mee willen i.v.m. de bus.